2021-10-28

Mihály Arkangyal kártyalapjai mágikus üzenetet hordoznak a nyárra..!

Húzz a lapok közül és kiderül mit tartogat a nyár, lelki életedben….

Első lap: Készen állsz

Képes vagy és készen állsz arra, hogy elérd a kívánt végeredményt. Minden megvan benned, ami ahhoz kell, hogy megvalósítsd az álmaidat és az életcélodat. Ez a kártyalap azt jelzi, hogy itt az ideje a cselekvésnek. Meg tudod csinálni! Halogatás és tétovázás helyett cselekedj!

Második lap: Tárd ki a szívedet a szeretet előtt

Minden vágyad, minden imád azáltal válik valóra, hogy megnyitod szívedet a szeretet befogadására és kisugárzására. A szív a befogadás kapuja. Ez a válasz minden kérdésedre, legyen szó a szerelmi életedről, a kapcsolataidról, az egészségedről, az életcélodról vagy bármi másról. Minél inkább megnyílsz a szeretet előtt, annál tartalmasabb és jelentőségteljesebb lesz az életed. Jézus és a többi felemelkedett mester támogatni fognak ebben, és gondoskodnak arról, hogy biztonságban legyél, amikor megnyitod szívedet a szeretet számára.

Harmadik lap: Megtisztulás

Ez a kártyalap arra utal, hogy ebben az élethelyzetben valamit meg kell tisztítani. Lehet, hogy a motivációidat és a szándékaidat kell megtisztítanod a félelemtől és a versengéstől, hogy egyetlen mozgatórugód a szolgálat legyen. Lehet, hogy tested méregtelenítéséről és étrended megváltoztatásáról van szó. Vagy egyszerűen csak módosíts egy kicsit az életviteleden, hogy a tetteid összhangban legyenek az elveiddel.

Fehér Tára mindvégig támogatni fog, hogy a tisztulás harmonikusan menjen végbe, a saját magad és mások javát szolgálva.