2021-10-17

Mihály Arkangyal védelmi imája: Veled Vagyok!

Veled vagyok, és bátorságot öntök beléd, hogy életedet olyan irányban változtasd, amely közelebb visz isteni küldetésedhez.

Azért jöttem hozzád, mert Istenhez fordultál biztonságért és menedékért, és szeretnéd megismerni életcélodat.

Mivel te fénymunkás vagy, én őrködöm isteni küldetésed felett. Hosszú ideje vagy fénymunkás, ezért gyakran érezhetted magad magányosnak, másnak, mint a többiek. Hidd el, hogy sosem voltál, és soha nem is leszel egyedül. Amikor késztetést érzel arra, hogy változtass a körülményeiden, akkor valószínűleg én próbállak életcélod, küldetésed irányába terelni. Úgy alakítom a napirendedet és az időbeosztásodat, hogy akadályok nélkül haladhass, és utad zökkenőmentes és harmonikus legyen. Csak kérj meg, és valóra váltom az elképzelésedet.

Hálaadó + Védelmi ima

Köszönöm mindazt a jót,amivel megajándékoztál engem,Istenem.
Azt,hogy lelkem van,ami a te fényedből fakad.
Azt,hogy őrangyalom van,aki az örökkévalóságig vigyáz rám,és soha egy pillanatra sem hagy magamra.
Azt,hogy béke és szeretet uralkodik a lelkemben.
Azt,hogy családot adtál nekem.
Azt,hogy társakat adtál mellém.
Azt,hogy harmóniában élhetek a környezetemmel.
Azt,hogy munkát,megélhetést adtál kezembe.
Azt,hogy elhalmoztál minden jóval.
Azt,hogy ilyen gyönyörű világ és természet vesz körül.
Köszönöm Istenem mindazt,amiért elfelejtettem köszönetet mondani.
És legfőképpen köszönöm,Istenem,hogy minden nap újabb áldásban részesítesz.

Megerősítés: Az Angyalok és Arkangyalok Segítsége!

Az angyalok segítségét kérted, tehát fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget. Megérdemled az égiek segítségét

Boldog vagyok, hogy Istenhez és az angyalokhoz fordultál segítségért. Azért jöttem, hogy segítsek neked elfogadni a segítségünket. Néha figyelem, ahogy olyan dolgokkal küszködsz, amelyeket a segítségemmel könnyen megoldhatnál, ha megkérnél, hogy segítsek. Csak egy jelre várok – legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessek neked.

Most végre a segítségemet kérted, és nagyon boldog vagyok, hogy segíthetek neked. Csak annyit kérek: engedd, hogy segítsek, mert eddig ebben megakadályoztál. Azt hitted, hogy nem érdemled meg a segítségemet, vagy egyszerűen csak féltél a változásoktól. Ne feledd, hogy én azért jöttem, hogy könnyítsek a lelkeden, ezért bízd magad rám, kérlek.

Figyelj oda a gondolataidon, érzéseiden és álmaidon keresztül érkező határozott és ismétlődő jelzésekre. ezek Isten üzenetei, amelyeket én közvetítek számodra. Soha nem hagyunk cserben.

Az égiek minden támogatását élvezed, csak kövesd az isteni útmutatást.