2021-12-02

Misztikus Tündérek áldása vasárnap reggelre: Nyugodt alvás!

Ez a lap azt jelzi, hogy a mostani egészségügyi problémád az alvással kapcsolatos.

Valószínűleg tele van a fejed aggodalmakkal és félelmekkel, tested pedig nem tud ellazulni a stressz vagy az elfogyasztott koffein miatt.

Az okoktól függetlenül Rafael arkangyal szeretné, ha nyugodtan aludnál éjszakánként.
Elalvás előtt gondolj Rafael arkangyalra, és képzeld el, hogy beszélsz hozzá. Oszd meg vele aggodalmaidat, érzéseidet, gondolataidat, kívánságaidat, félelmeidet. Amikor már mindent elmondtál, kérd meg, hogy nyugtassa meg testedet és lelkedet, hogy nyugodtan pihenhessenek. Ezután beborít téged smaragdzöld színű energiapalástjával, és álomba ringat. Őrzi az álmodat, vigyáz rád.

Megerősítő gondolatok: Második szakvélemény

Rafael arkangyal meghallgatta imáidat, és azt tanácsolja, hogy kérd ki egy második, harmadik, akár negyedik orvos szakvéleményét is. Tudatni szeretné veled, hogy más lehetőségek és megoldások is vannak számodra. Ebben a helyzetben több egészségügyi szakember együttműködésére van szükség, tehát nem feltétlenül kell orvost váltanod…, csak abban az esetben, ha megérzéseid vagy tapasztalataid ezt sugallják.

Ez a kártya feljogosít arra, hogy saját kezedbe vedd a dolgok irányítását, és magad döntsd az egészségedet érintő kérdésekben.

 

error: Védett tartalom!