2023-11-29

Misztikus Tündérmesék üzenetei Újhold reggelére: Döntések tükrében a valódi változásért!

 

A szeptember 15-e, péntek: egyfajta döntéshelyzetet szül, valamit meg kell lépned, vagy pusztán elindulnod egy teljesen másik úton!

S, ez lehet egy új munkalehetőség, új sport, vagy újrakezdés egy testedzési folyamatban, pl. most kezded el a kondit, vagy a futást, a dinamikus erdei gyaloglást, átalakulsz és megújulsz ez lenne a célod.

De az is lehet, egy új párkapcsolati lehetőséget jeleznek az égiek, ami már új energia, teljesen másfajta erőt ad, mint az eddigiek.

Ez az új párkapcsolat felemel, nem engedi hogy tunya légy, itt megállod a helyedet, és elkezded a fejlődésed igaz útját járni. Itt már nincs mismásolás és elferdítések, itt egyenes út van, ha úgy tetszik folyamatos vizsgázás és vizsgaidőszak.
Ez jó a lelkednek, mert a sorsod felé vetett irányhoz tesz, ami pozitív élethelyzetet és szemléletet is adhat. Teljesen más világot jelent.

A szűz jegyében teljes a mostani újhold, ami szellemi és gondolkodás béli változást is takar. Egyfajta megújulást jelent, tudati szinten. Hogy aztán ez hozza a többi szintemelkedést is. A végső cél – testi-lelki-szellemi felemelkedés, egyfajta újszemlélet és életkezdet.

A leginkább érintett életterületek a következők: a kapcsolatok (legyen az munkahelyi, szerelmi, rokoni, családi, baráti, stb.) és a pénzügyi helyzet ami azért szorosan összefügg a munkahelyi dolgokkal. Ezeken a területeken lehetnek újításokra, frissítésekre és átalakulásra, akár gyógyulásra nagy-nagy szükség. Ami főként érintett az most a test-lélek-szellem egységessége. Tehát akkor tudsz igazán nagyot emelkedni az újhold erejével, ha mindhárom harmóniára törekszel és elégedett teszel annak egységbe és harmóniába hozd, a fizikai-érzelmi-tudati létedet egyaránt. Ez nem könnyű, de nem is nehéz attól függ hogy gondolkodsz róla, és elsősorban magadról. Ha pozitívan, arra helyezed a gondolatodat, meg tudod csinálni, el tudod érni, akkor könnyebb lesz az út. Ha akadályokat és blokkokat gyártod folyamat, akkor nyilván nehezebben éred el a vágyott célt.

“Az vagy amit gondolsz magadról”. Az agyunk ugyanis egy szuperkomputer. Nagy erőkkel azon dolgozik, hogy megvalósítsa azt, amire legtöbbet gondolunk, fókuszálunk és rendszeresen elképzelünk magunkkal kapcsolatban. Például ha azt mondod magadnak, hogy “rossz memóriám van”, erre programozod az agyad és tényleg nem fog emlékezni az új ismerősöd nevére. Vagy “nekem soha semmi sem sikerül”. Nem gond, az agyad ezt is elintézi neked.

Ezért nagyon fontos, hogy pozitív gondolataink legyenek önmagunkról!

Az újhold angyala lejött hogy segítségen téged az elakadásodban, ami érinti a testi-lelki-tudati folyamatok fejlődését.

Fiona jött el az égiek szárnyán.

 

Az angyalok segítségét kérted, tehát fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget. 100%osan

megérdemled az égiek segítségét végre rászolgáltál a jóra, a sok rossz, negatív tanítás után.

Boldog vagyok, hogy Istenhez és az angyalokhoz fordultál segítségért. Azért jöttem, hogy segítsek neked elfogadni a segítségünket. Néha figyelem, ahogy olyan dolgokkal küszködsz, amelyeket a segítségemmel könnyen megoldhatnál, ha megkérnél, hogy segítsek. Csak egy jelre várok – legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessek neked.

Most végre a segítségemet kérted, és nagyon boldog vagyok, hogy segíthetek neked. Csak annyit kérek: engedd, hogy segítsek, mert eddig ebben megakadályoztál. Azt hitted, hogy nem érdemled meg a segítségemet, vagy egyszerűen csak féltél a változásoktól. Ne feledd, hogy én azért jöttem, hogy könnyítsek a lelkeden, ezért bízd magad rám, kérlek.
Figyelj oda a gondolataidon, érzéseiden és álmaidon keresztül érkező határozott és ismétlődő jelzésekre. ezek Isten üzenetei, amelyeket én közvetítek számodra. Soha nem hagyunk cserben.

Az égiek minden támogatását élvezed, csak kövesd az isteni útmutatást.

Megerősítés: Néha úgy érzed elfáradtál?

Vannak olyan idők, amikor fogalmunk sincs arról, hogy mit is akar tőlünk az élet.
Mintha egy végtelen labirintusban bolyonganánk, fény és megoldás és vég nélkül. Azt érezzük, hogy láthatatlan kezek terelgetnek erre, vagy arra, de nem tudjuk mi a jó, és mi a rossz.

Néha úgy érezzük, hogy teljesen egyedül vagyunk. Még akkor is, ha szerető család és barátok vesznek körül, ha egyébként minden rendben van. Indok nélkül elszomorodunk, nem tudjuk értékelni amink van.

Érezted már te is ezt az érzést? Mintha minden ami történik, rajtad kívül álló dolog lenne?
Elfáradt a lelked. Sok volt a stressz, a világ nem egy szép hely, és mindenki csak magával törődik.
Pedig valójában hiszel benne, hogy az emberek jók. Csak a világ, amiben élünk néha elcsúfítja őket.
Szóval bocsáss meg az embereknek. Ők azok, akik.

Mindenkinek van egy története, mindenkinek van egy fájdalma, amit magában dédelget. Ha van bátorságod hallgasd meg őket.
De ha úgy érzed kérj időt.

Szállj ki, sétálj, legyél egymagadban. Érezd újra, hogy te vagy te, hogy erős vagy és megállíthatatlan.
A lelkünk is elfárad, és ilyenkor pihenni kell.

Lehet, hogy nem megy az alvás mert álmatlanul hánykolódsz. Lehet, hogy a gondolatok megállás nélkül a fejedben gurguláznak, de tudd, ez azért van, mert törődsz.
Mert törődsz másokkal. Mert csak annak fárad el a lelke, akinek van.
Neked van.
Légy büszke.

Lehet, hogy furcsa vagy, bolond, vagy túlságosan elkötelezett aziránt, amit szeretsz.
De túlélő vagy. Efelől ne legyen kétséged.
Csak egy kicsit elfáradtál.
Emlékezz az első csókra, a gyerekkorra, a kedvenc pillanataidra az iskoládban. Beszélj azzal az emberrel, aki mindig felvidít.
Tegyél egy sétát a friss levegőn. Érezd a napot a bőrödön. Hallgasd a kedvenc zenéidet újra és újra. Nézd meg a kedvenc filmjeidet. Újra és újra.
Hagyj magadnak időt.

Rengeteg energiád van élni. Rengeteg energiád van tenni.
Használd!
Hidasi Judit írása