2021-11-30

Misztikus Újhold – 2021. november 4.: Varázslatos mélységek!

Skorpió Újhold.

Már ez önmagában misztikus, varázslatos és kísérteties. A skorpió ugyanis nem a játék birodalma, itt vannak a valódi mélységek, a valódi titkok, a valódi világ.

A hétköznapjaink egyik legjobb energiája, mivel olyan dolgokat rejt, amik életünk része, szabad szemmel mégsem látható de abban van minden gyökere. Ezért zseniális, és tulajdonképpen jó skorpiónak lenni, mert aki ezt a misztikát a saját életében (skorpió Nap) éli, egy igazi mágus, akinek semmi sem titok. Ha jól éli. Mert ez azért feladat benne. A skorpióban mindig van valami titok, valami sötét, ami csak azért sötét, hogy megmutassa neked a fényt, de ugye mindig ott a kérdés, hogy az a titok mint titok működik, vagy mint eltitkolt dolgok, vagyis mint sötét. És ez a nem mindegy. Ez viszont benne az igazi varázslat, ezt felismerni és megfelelően működtetni, de ahhoz kell tudni belenézni, belemenni. És ez benne a ’nehéz’. Ami amúgy nem az, igazán pont az a lényege, hogy menj bele, mert így találod meg amit valójában keresel.
És nemcsak hogy skorpió Újhold, még misztikusabbá teszi, hogy az Újhold maga az éjszaka közepén alakul, amikor eleve a legnagyobb a sötétség, ráadásul azzal hogy együtt állnak, a Nap fénye ki is takarja a Holdat, vagyis ezen az éjszakán nem világít Holdanyó, ezáltal november 4-e éjszaka igen sötét lesz. Ez az Újhold tehát most valódi skorpiós misztikum, és gyönyörűen segít abban, hogy meglásd mi van a sötétben, mit rejtegetsz, mitől félsz, mivel csapod be magad, mivel áltatod magad, mit titkolsz. És mivel éjszaka jön el, leginkább álmaidban tudod ezt megélni, ami azért zseniális, mert így a valódit látod, nem tud bekúszni az ego illúziója. Érdemes most valóban beleengedned magad ebbe az Újholdba, ebbe az energiába, hogy mi jön fel, mert az vezet.
Ez az Újhold vezet az új felé, ugyanis ott van benne a lépés. Kétszeresen is. Egyrészt mert a Nap-Hold együttállása két csillagkép között van, a Szűz Angyali részét hagyják el éppen, de még nem érik el teljesen a Mérleg csillagait. Ebben ezáltal egyszerre van lezárás (Szűz) és új kezdet (Mérleg), keresés (Szűz) és az egyensúly megléte a két világod között (Mérleg), lépés (Szűz) és kapu (Mérleg). Tehát már ebben ott van a lehetősége annak, hogy felismerd merre van az új, és meglépd, mert a Mérleg Napkapuján ki tudsz lépni a fény, a magasabb világok felé, úgy hogy nem kell belemenni az igazi Alvilágba, a Skorpió csillagkép halál birodalmába, ami a következő lépés a körön.
És másodszor ott van Uránusz szemben, aki szembenállásba kerül ezzel az amúgy is igazán misztikus Újholddal. Uránusz inspirálja ezt a születés energiát. És ő mit is csinál? Már régen beszéltünk róla. Ő a Kos csillagaiban előre tekint. Keresi, kutatja, de igazából már meg is találta az új világot, az új jövőt, az új utat, mert a Kos testében halad már, ami a testet öltés energiája. Ő tehát súg odaátról, hogy merre az előre. Abszolút támogat abban, hogy merj belemenni, merd áttörni a félelmedet és tudj szembenézni a mélységgel, halld meg lelked súgását, mert ez segít átlépni a Mérleg kapuján, hogy megérkezz oda ahová el akarsz indulni.
Ez az Újhold most nagy segítség számodra, hogy felismerd vajon hogy állsz annak felismerésével, hogy milyen lehetőségek állnak előtted, és hogy mi lehet még a dolgod atéren, hogy fel is emelkedj. És erre a válasz bent van. De vezetnek hozzá fentről, csak el kell csendesedned hozzá, hogy meghalld. Ennyi a dolgod.

Az Újhold új kezdet, ami most összekötődik a Kossal ami az új kör kezdő energiája, azt hiszem nem is kell többet mondanom, mert érted mi rejtőzik ezen energia mögött.
Csillagtenger – Tóth Gabriella asztrozófus

error: Védett tartalom!