2022-08-14

Napi Ajándékkártya csütörtök estére: Online Tanfolyamok- és előadások

Az előadások látogatása és megtartása spirituális utad és célod része.

Légy nyitott a tanítás és a tanulás előtt.

A mostani helyzet a tömegrendezvényeket nem is, de az online oktatást, előadást, vagy akár workshopot engedélyez, és zöld utat is adott. Sokan választják a tanulás ezen formáját, főleg mostanság. Sajnos vagy nem az elkövetkező időszakban, jó pár hónapban ez így is maradhat, mert sok ember számára így lesz kényelmes.

Az angyalok intuitív üzeneteket küldenek neked arról, hogy hallgass és te magad is tarts tanfolyamokat és előadásokat. Most ezt a jóskártyát küldték, tehát tudd, hogy igazán angyalaid üzenetét hallod erről a témáról.

Ha arról álmodoztál, hogy tartasz egy tanfolyamot vagy előadást, akkor az angyalok végigvezetnek ezen a folyamaton. Add át nekik minden aggodalmadat, gondolatodat, nyugtalanságodat vagy kérdéseket, aztán hallgasd meg a válaszukat, amely ötletekként vagy érzésekként érkezik majd hozzád. Az angyalok segíteni fognak a megfelelő helyszínre, témához és hallgatósághoz vezetni téged. Csupán az útmutatásukat kell követned. Emellett arra is vezetnek, hogy vegyél részt tanfolyamokon, hogy továbbhaladj spirituális utadon és tanulmányaidban. Iratkozz be olyan tanfolyamokra, amelyeket vonzónak érzel, és kérd Rafael arkangyalt, hogy támogasson ebben az erőfeszítésben – beleértve a tandíjakat, az utazást, a szállást, a munkahelyi szabadságot, a gyerekek felügyeletének megoldását, és így tovább.
Megerősítő gondolatok: Vizualizáld a sikert!
Lásd magad, amint jól teljesítesz ebben a helyzetben, és bízz a pozitív eredményben.

Az angyalok növelni akarják önbizalmadat, és meg akarnak szabadítani a helyzettel kapcsolatos aggodalmaktól. Ennek a folyamatnak az is része, hogy pozitív látomást tartasz fent magadról és a többi érintettről. Ha a legjobbra számítasz, a legjobbat ösztönzöd magadban és másokban is.

A helyzet, amiről a kérdésed szólt, a hiteden múlik, és a sikeres eredmény határozott vízióján. Szerencsére az angyalok segíthetnek, hogy megtartsd a siker erős és tiszta képét.

Csak kérd ezt a segítséget, és megkapod.

error: Védett tartalom!