2020-08-05

Napi Ajándékkártya Tavaszra: Fogékonyság

Légy kész a befogadására!

Intuíciód fokozódik, sok energiára teszel szert, és többet tudsz adni másoknak is.

Hathor üzenete: A benned lévő anya, vagy apa magától értetődően gondját viseli a szükségben szenvedőknek, de ezt ki kell egyensúlyozni befogadással, különben az áramlás megakad. A befogadás a női energia lényege, ami azt jelenti, hogy engeded magadnak a kegyes és hálatelt elfogadást. Amikor bűntudatot érzel, ha mások segítségét kéred, vagy rosszul érzed magad amikor ajándékot kapsz, női energiádat akadályozod. Befogadókészséged épp olyan természetes, mint tápláló, adományozó energiád. A befogadás lehetővé teszi, hogy jobban halld az angyalok hangját. Amikor kapsz bővebb forrásból adhatsz másoknak. Kezd azzal, hogy megfigyeled a nap során kapott ajándékok százait, legyen az a természet szépsége, egy megejtő emberi pillanat vagy egy szerető ölelés. Egyszerűen csak mondj köszönetet minden egyes ajándékért, s tudd, hogy ezek feltöltik tartalékaidat, megerősítve az isteni áramlást.

A kártya különféle jelentései: Maradj csendben, és figyelj! Engedd el a bűntudatot, amelyet a kapott ajándék miatt érzel. Kérj segítséget! Fokozd lelked éberségét! Légy tudatában, hogy tanulási ciklusodat éled. A gyógyulás épp most megy véghez. Éld meg teljesebben női és férfi energiáidat!

Hathorról: Ezt a kedvelt egyiptomi istennőt általában tehénfejjel jelképezik, a szent állat életadó teje és gondviselő természete miatt. Hathor jóindulatú ég és napistennő, aki mindent tekintetben segíti a gyereknemzést, szülést, nevelést.

Hathort az önmagadról és szeretetteidről való gondoskodáshoz szükséges útmutatásokért hívd!

X