2021-12-02

Napi Ajándékkártya: Világ

Világ

A képen (lap ábrázolásán) látható nő egy fátylat lenget a kezében, amely összegyűjti és szétszórja a csillagok fényét. A nő a világ tetején táncolva ünnepli, hogy elérte mindazt, amire vágyott. A körülötte lebegő égi, földi és tengeri teremtmények elért eredményeit jelképezik. A tengeri teremtmények a nő érzelmeit, álmait és félelmeit, az égiek a gondolatait és szellemét, a földi élőlények pedig az életben való tájékozódásának és helytállásának képességét szimbolizálják. A fátyolban ragyogó fény azt jelzi, hogy a nő eléri és használja az univerzum energiáit.

A Nagy Arkánum utolsó lapja az óriási eredményekről szól. A Világ a hosszú távú tervek csodálatos befejezését, céljaink megvalósítását jelzi. A siker, a teljesség és a beteljesedés érzése járja át életünket. A lap hosszabb utazásokat is jelezhet.
Fordított esetben a kártya a várt eredmény késlekedését jelentheti. Még elérhetjük a célt, de valamilyen akadályba ütközünk. Lehet, hogy mi magunk utasítjuk el a sikert, de jelentheti azt is, hogy el kell halasztanunk egy tervbe vett utazást.
Hallgassunk a megérzéseinkre.

A kártyán különféle teremtmények: tigris, oroszlán, bika, sas, delfin, hal és egy pillangó látható.

error: Védett tartalom!