2023-05-30

Napi Tarot hétfő estére: Mihály Arkangyal üzenete

Veled vagyok, és bátorságot öntök beléd, hogy életedet olyan irányban változtasd, amely közelebb visz isteni küldetésedhez.

Azért jöttem hozzád, mert Istenhez fordultál biztonságért és menedékért, és szeretnéd megismerni életcélodat. Mivel te fénymunkás vagy, én őrködöm isteni küldetésed felett. Hosszú ideje vagy fénymunkás, ezért gyakran érezhetted magad magányosnak, másnak, mint a többiek. Hidd el, hogy sosem voltál, és soha nem is leszel egyedül.
Amikor késztetést érzel arra, hogy változtass a körülményeiden, akkor valószínűleg én próbállak életcélod, küldetésed irányába terelni. Úgy alakítom a napirendedet és az időbeosztásodat, hogy akadályok nélkül haladhass, és utad zökkenőmentes és harmonikus legyen.

Csak kérj meg, és valóra váltom az elképzelésedet. Segítek abban, hogy életed változásai során biztonságban érezd magad.

Megerősítés: Grace és Antoinette áldása ma estére!

Hogy megoldhasd a jelenlegi helyzetet, át kell érezned a másik fél helyzetét.

Ez a félreértés a másik fél szándékait és jellemét illető előítéleteink miatt jött létre. Hogy megoldhasd ezt a helyzetet, meg kell szabadulnod az előítéletektől. Ahelyett, hogy valakiről eldöntenéd, hogy “jó” vagy “rossz”, inkább próbálj meg együttérzéssel fordulni mások felé, és elhinni, hogy mindenki megteszi a tőle telhetőt. Szánakozás és sajnálat helyett lásd meg az illető lelki erejét és isteni jellegét. Így hozzájárulsz, hogy benned és a másikban is felragyoghasson az isteni fény.
Saját árnyékos oldalad egy részét vetíted ki a másik személyre. Tehát ez a helyzet lehetőséget nyújt számodra, hogy megszabadulj az egód által okozott problémától. Egyszerűen határozd el: Elengedem lényemnek azt a részét, amely bosszús és ingerült lesz, ha rád gondolok. Mi, angyalok segítünk abban, hogy minden érintett szinte csodálatos módon megbocsát, és előítéletek nélkül, felelősen cselekszik majd.

A kulcsszó az együttérzés.

error: Védett tartalom!