2021-10-28

Napi Tarot kártya: Használd a mágikus képességedet!

Mágikus Erő

Saint Germain üzenete

Megvan benned az erő, hogy megold a szóban forgó helyzetet. Ez a kártya kihasználatlan mágikus képességedre utal, amelyeket régebben sikeresen alkalmaztál. Itt az ideje, hogy újra elővedd ezeket a képességeket, és használd őket. Egy adott célra összpontosított tiszta szándékaid, bizakodó beállítottságod, imáid, elhatározásaid és tetteid mind szerepet játszanak a kívánt eredmény megnyilvánulásában.

A lap további jelentései: Egyértelműen döntsd el, mit fogadsz el ebben a szituációban, és mit nem, mert egyértelműség azonnali eredményt hoz! Szilárdan higgy a kedvező végkifejletben! Tanulmányozd az alkímia és a manifesztáció alapelveit!

Saint-Germain nem azonos a hasonló nevet viselő két keresztény szenttel, hanem egy francia gróf volt, akit a 18. század elején európai csodatévőként ismertek. Híres volt mágikus képességeiről, a hibás drágaköveken eltüntette a repedést, és különféle elixíreket ajándékozott barátainak. Virtuóz muzsikus volt, számos nyelven beszélt, és közkedvelt volt a királyi udvarok és munkások körében egyaránt.

Saint-Germain a világbékében tevékenykedő fénymunkások segítője, akik az egység és a tisztesség érvényre juttatásán fáradoznak a politikai és egyéb szervezetekben.