2021-12-02

Napi Tarot üzenet szombat reggelre: Védd magad!

Védelmezd magad a durva vagy félelemalapú energiákkal szemben azáltal, hogy lelki szemeiddel látsz egy gyógyító fényburkot, amely körülvesz téged.

Angyali hangok üzenetei szombatra!

Az angyalok az energiákkal szembeni fokozott érzékenységed miatt hozták neked ezt a kártyát. Ez az érzékenység azt jelenti, hogy véletlenül magadba szívhattad mások energiáit, amitől esetleg fáradtnak érzed magad, nem tudsz koncentrálni, vagy zaklatottá váltál. Éppen úgy, ahogyan zivatarban nem sétálnál a szabadban esernyő nélkül, fontos, hogy minden várható érzelmi zápor esetén használj energiaesernyőt. Ha negatív energiát érzel – az emberek vitatkoznak, versengenek vagy ijesztő szavakat használnak -, életbevágóan fontos, hogy védelmezd magad. Ez azt jelenti, hogy elképzeled, amint egy védelmező fénybuborék veszik körül az egész testedet.

Mihály Arkangyalt is megkérheted, hogy óvjon meg az alacsonyabb rendű energiáktól, és akár „kölcsön” is veheted a pajzsát, mint egy védőeszközt.

Megerősítés: “Ott tartok az életemben, ahol a nyugalom már elsődleges a számomra. Tudatosan elkerülök bizonyos embereket, hogy megóvjam a lelki, fizikai és szellemi épségemet.”

error: Védett tartalom!