2022-08-14

Napi Tarot üzenet: Először magadat fizesd ki

Pénzügyek terén azt tekintsd a legfontosabb kötelességednek, hogy amikor bevételhez jutsz, egy részét mindig félreteszed magadnak.

Az öngondoskodás e szeretetteljes formája révén mindig lesz megtakarított pénzed, amit a jelenedre fordíthatsz, a jövődbe fektethetsz.

Ez a lap az önmagadról való anyagi gondoskodás felé mutat, és egy ősi titkot oszt meg veled, a bőséggel kapcsolatban, méghozzá azt, hogy először magadat kell kifizetned. Anyagi jóléted szempontjából nagyon fontosságú, hogy törődj a számlákkal és a többi kötelezettségeddel, ám ugyanolyan fontos, hogy magad felé is leródd a tartozásod. Amikor kifizeted a számláidat, fizess magadnak is: Minden kifizetett összeg 10 {8a053b7bd9bd750ab2e6fea088255ad3580583daf3b764fc89dd5c88745298f7} át félre kell tenned. Ezt a pénzt pedig arra fordítsd, hogy felelősen a jövődbe, önmagadba fekteted.
Könnyű ürügyeket találni, hogy miért ne fektessünk önmagunkba. Lehet, hogy egozimusnak tűnik, sőt pazarlásnak. Energetikailag viszont, ha először magunknak fizetünk, olyan, mintha így imádkoznánk az univerzumnak: “Megérdemlem. Nekem is jár a bőség, és a jólét és a béke. Anyagi jólétem társteremtője vagyok, és nem érem be kevesebbel, mint amennyit mások várnak el tőlem.”

Ez a lap az öngondoskodás más módjára is vonatkozhat: légy ugyanolyan tiszteletteljes, és nagylelkű önmagadhoz, mint a szeretteidhez.

error: Védett tartalom!