2021-10-28

Napi Tarot üzenet: Két kártya, két jóslat, két Arkangyaltól

Válassz a két lap közül és kiderül melyik szólít meg, milyen titkot rejt!

Melyik Arkangyal a védőszented?

Első lap: Lélegzés

Áldás Rafael arkangyaltól

Lélegezz mélyet, majd lassan fújd ki, hogy fölfrissülj, és elengedd a régi mintákat.

A túlfeszített időszakokban gyakorta előfordulhat, hogy tudattalanul visszatartod a lélegzetedet. Ám te is jól tudod, hogy a levegővétel létfontosságú, mert oxigénnel látja el az agyat, a testet, a szellemet és voltaképpen az életedet is. Írj egy kis emlékeztetőt magadnak, mennyire fontos új erővel töltekezni a mély és egyenletes légzéssel. Utazz el olyan vidékekre, ahol jó a levegő. A víz közeli helyeken, a tenger- vagy tóparton a levegő észrevehetően üdébb. Ezenfelül zuhanyozással vagy fürdéssel is kapcsolatba kerülhetsz a vízhez és a levegőhöz társított, pozitív ionokkal.”

Rafael neve azt jelenti: ‘akit Isten meggyógyít’. Az ő feladata minden teremtett lény fizikai gyógyítása. Sokszor kapunk tőle isteni útmutatást (megérzéseket, gondolatokat, elképzeléseket, álmokat stb.), hogy miként tudunk hozzájárulni egészségünk megőrzéséhez. Amikor gyógyulást remélve fordulunk hozzá, figyeljünk oda a benyomásainkra, és csináljuk végig, amit sugall.

Második lap: Vigasz

Áldás Azrael arkangyaltól

Veled vagyok a szükség idején, és megkönnyítem sajgó szíved gyógyulását.

Még a legerősebb ember is megtapasztalja a nyugtalanságot, nem szégyen hát időt szánni szíved gyógyítására. Ez kiváló idő arra, hogy csöndben eltöprengj igazi érzéseiden. Írd le őket a naplódba, majd szólíts engem, hogy vigaszt borítsak szívedre. Segíthetek, hogy nyugodtabb legyen az álmod, és az elméd elcsöndesedjen.

Azrael aurája a sárga egészen halvány árnyalatában ragyog. Szerető fényével körülveszi a szenvedőket és a haldoklókat, ezzel vigasztalva őket. Amikor a közelünkben van, tojáshéj színű fényeket láthatunk csillogni a szobában.

A krémszínű kalcit van ráhangolódva az energiájára, így ha ezt viseljük vagy tartjuk a kezünkben, további enyhülést kaphatunk.