2022-07-05

Napi Tarot üzenet – Válassz a mágikus lapok közül és kiderül mit ígér a Március?

Dönts szíved szerint, gondolj egy megoldandó feladatodra, és húzz a lapok közül egyet, amit kiválasztottál az lesz Március hónap mottója!

Első lap: Új kezdetek!

Poszeidon temploma

Atlantisz Aranykorának előkészítési folyamatában az Intergalaktikus Tanács elsőként Poszeidon templomát emelte a Szent Hegycsúcsra. A templom fogadta be a Nagy Kristályt, amihez csak a magas rangú papoknak volt bejárása. A napfényben felragyogott és a lakosság csodálattal nézte. Ez adott az embereknek inspirációt és reményt.

Ez a kártya egy új kezdetet mutat. Lehet, hogy új koncepciókat, ötleteket, utakat fogsz megismerni, amik egy jelentősen magasabb szintre emelnek, mint bármi, amit eddigi elmélkedésedben ismertél. Ítéld meg eddigi életed minden mozzanatát egy magasabb szempontból! Tudd, hogy elvárják az útmutatásodat! Cselekedeteid és beszéded legyen önzetlen és teljesen feddhetetlen.

Légy mások jó szelleme!

Második lap: Családi kötődésed

Születési kristály

Atlantisz Aranykorában, amikor egy ember megszületett, mellé alakot öltött a szülőbolygójának kristálya is. Mivel minden ember testet öltésekor a feledés fátyla borult a korábbi inkarnációira, nem tudott emlékezni csillageredetéből. A születési kristály segítségével mégis tudattalanul képesek voltak kapcsolatot teremteni a szülőföldjükkel, ami az egész földi életüknek békét adott és vigaszt nyújtott.

Gyökerek és Családi karma
Ha ezt a kártyát húztad, meg kell erősítened a kapcsolatot az otthonoddal, amiben a csillag-eredetedről meditálhatsz. Vagy foglalkozz a Te személyes háttereddel és családtörténeteddel. Talán mély gyökerekig is le kell ásnod, hogy megerősítsd a hovatartozás érzését. Ezt úgy tudod megtenni, hogy más embereket is megismersz vagy a létező barátságokat megerősíted, vagy egy új hobby után nézel.

Erősítsd meg a gyökereidet, hogy egy szilárd alapot kapj

Harmadik lap: Egészséges táplálkozás

Táplálék

Arany Atlantiszban az emberek minden élelmiszert szeretettel gondoztak. Lágy zenét játszottak a növényeknek és speciális gyógyító köveket helyeztek a közelükbe. Ennek következtében a gyümölcsök és a zöldségek nagyon magas kozmikus energiát tartalmaztak, és ennél táplálóbbak már nem is lehettek volna. Az atlantisziak saját környékükről származó, egyszerű, friss termékeket fogyasztottak, és mindent megosztottak egymással, amijük csak volt. Semmit sem ettek, anélkül hogy megáldották volna. Az étkezéseiket nyugalomban végezték, és élveztek minden egyes falatot. Ezért virágzó egészségnek örvendtek.

Helyes táplálkozás
A tanács így szól: Ügyelj a táplálkozásodra, mert a testednek tisztának kell lennie, hogy az útra, ami előtted áll, elég fényt tudjál felvenni. Környezetedben lévő egyszerű, friss termékek megfelelőek, és így a kozmikus energiád szintje egyre növekszik. Egyél lassan, és élvezd az étel ízét, a harapását és illatát! Ne felejtsd el megáldani az ételt és az italt!

Készítsd fel tested az előtted álló munkára!

error: Védett tartalom!