2021-11-30

Napi Tarot üzenet: Válaszolj a hívásra

A kártya jelentése: Érzed a hívást.

Ha azt vártad, hogy az életed megváltozzon, akkor a várakozásnak vége. Ami most történik az életedben, az igaz és valódi. Ha váltál egy jelre… Hát ez az. Jelenleg a szellemi vezetőid, az őseid és az elhunyt szeretteid üzennek: szeretnek és kérik, add át magad a gyógyulásnak. A Szellem kapuja megnyílt, válaszolj a hívására. Most, és az elkövetkező napokban, a Szellem különböző jelek formájában üzeneteket küld, légy nyitott rájuk.
A Természet Szelleme kártya tudatja veled: A természeti emberek mindig tudtak olvasni a felhőkben, a szélben, az állatok mozgásában, ismerték a Teremtő titkos üzeneteit.

A természeti népeknél ezek a jelek iránymutatók, hogy merre menjünk. A spirituális segítőid arra hívják fel a figyelmed, hogy eljött a te időd. A várakozásnak vége. Időként annyit várunk valamire, hogy valami megtörténjen, hogy elfelejtjük élvezni a jelent. Legyél a jelenben figyelmesen, és tudd, hogy mindegy, mi aggaszt, a legmélyebb értelmében véve, már készen állsz.

Higgy! Kövesd a jeleket, és meglásd a csodákban lesz részed. Itt az idő.
Az út: Keresd a jeleket! Ott vannak mindenütt. A toll, amely a lábad elé kerül, egy titokzatosan megjelenő pénzérme vagy az ég felé mutató szivárvány, jele lehet annak, hogy a Szellem a figyelmedet próbálja felkelteni.

Figyeld az álmaid. A Lélekből származó üzenetek elég gyakran az éjszakai órákban jönnek.

error: Védett tartalom!