2022-08-14

Napi Tarot üzenete hétfőre: Fény az éjszakába

Lásd meg a fényt önmagadban és mindenki másban!

Mágikus unikornisok jóslatai:

Mindenki szépséges fényt sugároz magából, függetlenül a külsejétől vagy a tetteitől.

Ez a fény makulátlanul tiszta. Minél inkább figyelsz a másokból áradó fényre, annál hathatósabban segítheted hozzá őket az egészséghez és a boldogsághoz.
Képzeld el, hogy saját magadat, szeretteidet vagy javaidat fénykör veszi körül. Ez a kártyalap arra inthet, hogy egy hozzád közel álló személyt vagy téged per pillanat nyers energiák veszélyeztetnek, ezért különleges spirituális védelemre van szükségetek. Képzeld el, amint kedven színedben fényburok veszi körül őt vagy magadat. A fehér fény megvéd, a zöld gyógyít, míg a lila nyugodt álmot hoz.

Amennyiben erősen koncentrálva sugárzó fényt képzelsz el magadban vagy mindenki másban, meglepődsz majd, hogy minden jóra fordul körülötted. Környezeted nagyobb tisztelettel bánik veled, hozzátartozóid vidámabbak lesznek, és te is jobban alszol éjszaka.

Megerősítő gondolatok: Figyelj oda a megérzéseidre!

Ne hagyd, hogy bárki olyasmire beszéljen rá, amit helytelennek tartasz!

Ez a kártyalap azt sugallja, hogy valaki olyasmibe rángatna bele, amit rosszalsz. Talán meg is tennéd, csakhogy a kedvében járj. Meglehet, attól tartasz, hogy amennyiben nemet mondasz, elveszíted a rokonszenvét.

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy mindenekelőtt saját érzéseidet kell követned, mielőtt bármibe fognál. Döntsd el te magad, mit tekintesz helyesnek és helytelennek.
Döntsd el te magad, mit tekintesz helyesnek és helytelennek.
Amennyiben nem vagy tisztában magaddal, kérd ki olyan valaki tanácsát, akiben megbízol, fordulj anyádhoz vagy apádhoz, a tanárodhoz, esetleg a legjobb barátodhoz. Szót válthatsz angyalaiddal is.

A legvégén neked magadnak kell eldöntened, mi a jó neked. Döntésedet belső hangod diktálja, és ne a környezet nyomása.

error: Védett tartalom!