2021-11-30

Négy állatövi jegy, akit Szerencsecsillag kísér az útján!

Érdemes kihasználni Mindenkinek a szerencse csillagát, de sokan nem hisznek és bíznak benne.

Ami azt idézi elő, hogy sikert nem lehet megkoronázni, nem lesz tartós, és nem jön el könnyen.

Viszont, aki kellő hittel és optimizmussal éli az életét, a pozitív energiát erősíti, ahhoz a szerencse is könnyebben szegődik.

Hit és szellemi erő nélkül nincs szerencse sem, csak egy olyan lélek és szellemiségű ember tudja bevonzani a szerencsét, aki hisz és bízik ÖNmagában! Nem mástól várja a szerencsét, hanem hiszi azt, hogy önmaga teremti meg.
Vajon mely csillagjegyek alkalmasak arra, hogy szerencséjüket megteremtsék!

Mind a négy elemből választottam egyet-egyet, amely szerintem a legszerencsésebb az összes jegy közül!

Vizes elem:

Skorpió (10.23-11.22.): Mars uralja és Plutó.

Mindkét bolygó hatalmas hegyeket mozgat meg, ráadásul a skorpió nagy túlélő. Bármilyen kudarc is érje mindig talpra áll. Ez a két bolygó támogatja a szerencsét. Mert Marssal tenni is tud érte, megmozgatja azokat az elemeket, amelyek hozzá segítik őt a sikerhez. Nézi a kollektív erőt, energiát is – tud is bánni vele.

Plútó pozitívja a gyógyítás, tehát szintén hatalmas energia megmozdítására képes. A skorpióban a Víz-tűz elem is megtalálható, kettős elemet tartalmazó jegy, ami szintén duplázza őserejét. Ráadásul jó megérzéssel bír a skorpió, amit szintén kamatoztathat, meglássa, jól átlássa a dolgok lényegét. Ezáltal a szerencse csillag is könnyebben találja meg!  Hite és önbizalma megvan hozzá….

Tüzes elem:

A Nyilas (11.22-12.21.): a szerencsés Jupiter uralma alatt áll.

A Jupiter a szerencse és a terjeszkedés bolygója, így a Nyilas jegyűek sem véletlenül ismertek optimista és szabad életfelfogásukról. A Jupiter hatása mutatkozik meg abban is, hogy a Nyilas jegyűek szeretnek utazni, tanulni, és új dolgokat kipróbálni – akár elméletben, akár gyakorlatban. Mindig készen állnak egy új kalandra.
Mivel a legaktívabb jegy utazás tekintetében, így szélesedik nála a tudat, a világnézet, amely szintén lehetőséget teremt a szerencse megteremtésére. Ráadásul égiek által támogatott, a Jupiternek boylgónak köszönhetően!

A tűz energiájával szintén inkább teremtés jellemzi, mint a dolgok előli kihátrálás mint pl. halakra jellemző, kiúszik a problémák elől. Ami nem szerencsés, mivel minden kudarc mögött ott lapul a tanítás, és tudás nélkül kevésbé lehet érvényesülni az életben.

Föld elem:

Bika (04.20-05.21.): a Vénusz, az örömért felelős bolygó.

A boldogság és a szerelem bolygója, ahová a szerencse is könnyebben vándorol! Ráadásul család megtestesítője a bika jegy, ahol gyermek is születik szép számmal. Ahol szerelem gyümölcse megszületik, ott az Égiek  támogatást adnak, akár anyagi bőséget is teremtve.

A romantikus Vénusz a szerelem bolygója, de a luxus, az élvezet és az értékek is a hatása alá tartoznak. Nem véletlen, hogy a Bika jegyűek igazi hedonisták, akik mindennél többre értékelik a szépséget és életörömet. A Bika földies jegy, ez néha anyagiasságban is megmutatkozhat. De a Vénusz hatása az is, hogy a Bika szereti a finom ételeket és a márkás kozmetikumokat, a drága utazással le lehet venni a lábáról. Ezeket a kis utazásait mindig szerencse kíséri….

Levegő elem:

Vízöntő (01.20-02.19): az újító Uránusz felel érte.

A Vízöntő jegy uralkodó bolygója az innovatív Uránusz, amelynek hatása kiterjed a hirtelen változásokra, az inspirációra, és a fennálló rend folyamatos megkérdőjelezésére. A Vízöntő-szülöttek ennek megfelelően született lázadók, akik mindig egy lépéssel a trendek előtt járnak, és akik szívesen lecserélik a hagyományokat az új gondolatokra.

Az új dolgok, a hirtelen, váratlan fordulatok, akár nyereményeső idesorolható a Vízöntő jegyhez. Könnyen lehet ilyen magas szellemiséget képviselő csillagjegynek hatalmas ambíciói is vannak, ezért mindent megtesz. Uránuszi sors bolygó kellőképpen támogatja is őt ebben!!

Felismerésekkel teli időszakot kívánok, sok szerencsével, szeretettel Erdélyi Zita (EE)

error: Védett tartalom!