2021-12-06

November 11. csütörtök (2021.11.11): Kinyit a sorsbolygó kapuja!

A csütörtök egésznap igen erős spirituális szempontból, mert a sorsbolygó által “dupla” 11-es található a mai dátumában, ezáltal egy égi kapu nyílik a sorsod rendezése irányában. Csak fel kell ismerni mi az, rendezned kell.

Az összenergiát tekintve pedig a lezárás-elengedés számát kapjuk 9-est, szellemi erő is egyben. Tehát a mai nap: a sorsodért tudsz óriásit előrelépni, tenni-megtenni mindazt, ami olyan régóta halogatva volt, és szőnyeg alá seperve, hogy nem téma.

A sorsunkat tudjuk egyengetni és megoldani mindazt, ami sorshoz, és karmához köthető. Valamint, régi és elavult nem működő dolgok elengedésére, lezárása kiváló ez a nap is.

Az életedben lévő nehézségeket írd le egy papírra, és nézd meg minden megoldásra került-e? Testi-fizikai illetve lelki és szellemi szinten egyaránt?

Ha igen a válasz, tovább tudsz lépni, új, izgalmas feladatok irányába, újult erőt kapsz az Őrangyalod segítségével, egyből fogod tudni merre indulj el.
Ha még a problémákba beleragadsz, és fogalmad sincs merre tovább, akkor a karmikus terhekkel kell foglalkozni, hozd újra felszínre, és dolgozd fel, saját ütemedben is haladhatsz. De hívhatsz segítségül ezoterikus szakembert, aki önismereti tükörrel a kezedben segítségedre lesz-lehet. Hívhatsz egy segítői Őrangyalt, aki álmaidon keresztül üzeni meg a helyes lépést, segít rálépni a helyes útra! Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Kinyit az égi kapu!

A 11.11 kapu a Plejádok kapuja .
Erős fénykódok fognak beérkezni a Földre fény és hanghullám formájában.
ÚJ Föld Időspirál beavatása és aktiválása.
Felgyorsítsa a folyamatban lévő ébredést.
Olyan kódok jönnek az Isteni szívből ami ébreszti a kollektívát.
Akik lelki szinten beleegyeztek az ébredésbe aktiválva lesznek ezekkel a hullámokkal, és ébrednek, csatlakozzanak az
új tudatossághoz.

Áldásos gondolat: Álom!

Gondold át, miért az alvás a válasz a kérdésedre. A kártyalap legvalószínűbb üzenete az, hogy több pihenésre van szükséged. Töröld napirendedből a fölösleges sürgölődést, és pihend ki magad. Amennyiben lelki viharok tartanak ébren, ajánld őket Istennek és az angyaloknak. Képzeld el, hogy angyalod egy vödröt tart a kezében. Hordd összes gondodat és bajodat ebbe a vödörbe, majd nézd végig, amint az angyal elviszi bajaidat a mennybe, ahol mindegyik orvoslásra talál.

Ügyelj arra, hogy hálóhelyed pihentető legyen, az ágyneműd is tiszta. Fokozott érzékenységed folytán száműzni kell a hálószobából a vegyszereket és az allergiát okozó anyagokat. Legyen sötét, csöndes és hűvös.

A friss levegő szintén jót tesz Üzenet ez arról is, hogy pihenj többet napközben, mert túlerőltetted magad.

 

error: Védett tartalom!