2021-12-01

November 12. csütörtök: Átalakító és Teremtő erők találkozásai

Csütörtökön egzakt harmadszor a Jupiter és a Plútó találkozása.

Hét hónappal ezelőtt, április 5-én volt először, azután június 30-án (ekkor mindketten látszólagos hátráló mozgásukban), és most a harmadik. Nem véletlenül mondjuk, hogy három a magyar igazság, vagy hogy a harmadik az Isten igaza, hiszen a bolygók találkozásai során, amikor rövid időn belül azért ismétlődnek ezek, mert közben látszólag hátráltak, majd újra előre indulva ismét találkoznak, mindig a harmadik a legerősebb.

Az első találkozás a beharangozó, a hátráló mozgás a mélyítés, hogy nézzük meg a másik irányból is a dolgokat, ezért tartjuk úgy, hogy ez általában befelé ható, belső vizsgálatot igényel, én a fordulatra helyezem a hangsúlyt és a más szemszögből való vizsgálatot tartom lényegesnek, hiszen megtörténhet, hogy addig befelé éltük meg a hatást és éppen a retrográd mozgás alatt tapasztalunk egy kifelé megnyilvánuló hatást, de valóban a megszokottabb az, hogy amíg az első találkozásnál kifelé történnek a dolgok, a hátráló mozgás alatt befelé és az előre indulás után már ezekkel a tapasztalatokkal egy más szinten tudjuk megélni, de ismét kifelé irányul az energia. A kifelé azt jelenti, hogy látható, érzékelhető, fizikai formát ölt, vagyis jól meghatározható eseményekben nyilvánul meg pl., a befelé meg nyilván azt, hogy a fizikai síkon kevésbé érzékelhető módon nyilvánul meg. Nos, most a Plútó és a Jupiter találkozásaiban a harmadik fázist éljük meg. Ez tehát már a legnagyobb vizsga. Volt elsajátítás, elmélyítés és most már elő kell állni a tanultakkal.
A Plútó a szenvedély, a szélsőségesség, a mélységek és a magasságok, a minőségi változás, de mindenképpen a nagy átalakító erő. Nem viccel, mindent visz, ami már nem működőképes, de újat is épít helyette, ha hajlandóak vagyunk együttműködni vele és nem akarunk a gödör alján maradni. Amilyen mélyre zuhantunk, olyan magasra lehet vele repülni. Vagyis amennyire hajlandók voltunk az elmúlt időszakban elmélyülni önmagunkban (a Plútó a tudatalatti tartomány ura), kiselejtezni azt, amire már nincsen szükségünk, olyan emelkedést élhetünk meg most.
A Plútó az újjászületés, a regenerálódás bolygója, de a tömegeké is. Vagyis, amikor ő aktív, akkor csőstül jönnek a dolgok, ahogy mondani szoktuk. Sokat ad mindenből. És hogy miből az azon múlik, hogy mennyire vagy együttműködő, van-e valami szenvedély az életedben, amiben ezt az átalakító energiát meg tudod élni, ami által át tudod égetni magadon a szükségtelent, vagy ellenállsz a változásnak. A földi élet szenvedély nélkül szenvedés, változás nélkül halál. Az élet maga a változás, a sokszínűség, és a Plútó ezt szereti. A Jupiterrel találkozva, a legfelsőbb jó, a teremtő találkozik a mélységekkel. A Jupiter a mindenre kiáradó szeretet bölcsessége, a tudás, az igazság, a gyógyító hit. Ebben a harmadik találkozásban dől el, hogy milyen mély benned a szeretet: mit árasztasz ki, félelmet vagy szeretetet? A legmélyebb igazság kerül most napvilágra, a tudatalattiban született valóságoddal találkozhatsz. A látható gyökere a láthatatlanban van, minden, ami látható, a tudatalattinkban születik.

A Plútó fennhatósága alatt. A Jupiter pedig ezt most kiárasztja és ami rejtve volt eddig, az most láthatóvá válik. Csillagjelek-Csillagutak

error: Védett tartalom!