2022-08-14

November 12. Telihold a Bikában: Biztonság-Szépség-Otthon

Mi várható teliholdkor?

Feszültség és Feszültségmentesség, összetartás és széthúzás. Ezeket ellentétes energiákat hivatott a Bika Telihold megoldani és összehozni, harmónia legyen, főként a kapcsolatokban, otthonokban is…. Mindenesetre a földi dolgok kerülnek előtérbe, szerelem és szépség mellett, mivel a Bika
uralkodó bolygója a Vénusz a szerelem bolygója 🙂

Telihold rituálé: Ez vonzza a legerősebben a kívánt célt, legyen ez bármi, akár anyagi fellendülés, akár szerelmi ráhatás. Elvégzéséhez szükséges egy szál gyertya, egy természetes anyagból készült tál, amit tiszta vízzel – ha van szenteltvízzel, vagy forrásvízzel – tölts fel. Ezen kívül valamilyen személyes tárgy, egy ékszer, vagy kis kabala, ami vízálló.

Miután a gyertyát meggyújtottad a gyertyát – amit biztonságos helyen elhelyeztél – a következő szöveg kíséretében, bele kell ejtened a tál vízbe a személyes tárgyad: „Holdanya vess egy pillantást a hozzád fordulóra, kinek kívánsága hozzád most az égbe száll. Légy patrónusa annak, amit a leghőbb vágyam teljesülni lát! Ne légy szeszélyes, mutasd meg teljességed és hatalmad, add meg amit szeretnék!”

Ezt követően a gyertyát el kell fújni, de legalább 9 percig kell égnie. A tárgy reggelig a vízben marad, a Nap első sugarainak jelére azonban ki kell onnan venni, és megszárítani, majd legalább 9 napig magadnál kell tartanod.

Elengednő rituálé Teliholdra

Az elengedő szertartást egyedül vagy csoportban is végezhetjük. Különleges formai követelménye nincs, csak keressünk magunknak egy csendes sarkot, papírt és tollat. Gyújtsunk meg egy gyertyát és közben teremtsünk kapcsolatot a felsőbb rendű énünkkel, vagyis Szellemünkkel. Ha bizonytalanok vagyunk a kapcsolatteremtés sikerében, akkor kérjünk segítséget védelmezőinktől vagy az angyaloktól, név szerint érdemes Haniel segítségét kérni.
Írjuk össze a papíron, hogy mitől szeretnénk megszabadulni. Ne gondolkozzunk túl sokat, inkább az intuíció vezesse tollunkat. Elegendő, ha szavakat írunk össze, mint például: túlsúly, hátfájás, türelmetlenség, irigység, anyagiak miatti aggodalmaskodás, ragaszkodásunk egy helyzethez vagy egy személyhez stb.

Megerősítő mondatok:

Elengedem az önértékelésemmel kapcsolatos negatív gondolatokat.
– Elengedem a lelkiismeret furdalásomat.
– Elengedem a megfelelési kényszeremet.
– Elengedem a különböző helyzetekben feleslegesen jelentkező irányítási vágyamat.
– Köszönöm a tanulságokat és elengedem a számomra szükségtelen energiákat és helyzeteket az életemből.
– Áldással útjára engedem azokat az embereket az életemből, akik az energiáimat csapolják vagy mérgezik. (Ha szükséges, név szerint is megnevezhetjük az illető(ke)t: Gipsz Jakab, kérlek, hagyj engem békében, ezennel utadra bocsátalak.)

Magunkban vagy hangosan is kimondhatjuk az elengedni kívántakat.
Ha készen vagyunk, akkor pedig semmisítsük meg ezt a listát!

Elégethetjük, földbe is temethetjük, vagy egyszerűen tépjük szét és dobjuk ki. Ez a rituálé sokat fog segíteni abban, hogy valóban kitakarítsuk, felszabadítsuk lelkünket a nyomasztó gondolatok alól.

error: Védett tartalom!