2021-12-06

November 15. hétfő: Koncentrálj a munkádra és a karrieredre!

A mai napon, sőt az egész héten, a pénzzel, a bőséggel és az anyagiakkal kaphatunk megoldandó feladatokat.

Tisztázd magadban, a munka és a karrier kérdését, mit jelentenek számodra? Összefügg-e a kettő, a munka, és a karrier?

Hoz-e megfelelő anyagiakat, méltó helyzetben vagy-e, sokkal inkább mélttatlanság övezi mindezt, ami a munkát és pénzt jelenti Neked?

Vizsgáld felül, hogy mennyire vagy a helyeden, mennyire fizetnek meg, mennyire élsz meg belőle szabadon, könnyen, megbecsülnek-e? Ennek következtében, mennyire vagy manipulálva, vagy szabadkezet kapsz mindenben?

Ha ezekre szintén nemleges a válasz, egy szép nagy blokk keletkezik emiatt nap mint nap, ami a párkapcsolatodba éket vág. Azért mert nincs rendben a munkád, a körülötte lévő anyagiak sem, ezáltal az önbecsülésed és önbizalmad, személyiséged sérül. Emiatt a kapcsolataid nem boldogok, örömteliek, kiegyensúlyozottak. Amint a munkádat helyre rakod, és változtatsz vagy váltasz, minden szépen lassan rendeződni fog. Helyére áll mint egy puzzle darabka.

Légy bátor – lépd meg azt, amit érzel, és a  szíved is diktál. Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Az adósságok eltörlése!

A bőség angyalainak áldása:

Az önmagadról való gondoskodáshoz az is hozzátartozik, hogy megszabadulsz az anyagi és érzelmi adósságok súlyos terhétől. Már attól sokkal könnyebbnek és szabadabbnak érzed majd magad, ha szembenézel ezekkel a dolgokkal, tervet készítesz jelenlegi tartozásaid rendezésére, a jövőben pedig kerülöd az ilyen helyzeteket.
A bőség angyalai látják, mennyire aggódsz az adósság miatt, ami elveszi az energiádat, ezért útmutatást adnak neked, hogy visszafizethesd a tartozásaidat. Még ha sokáig tart is, már attól a tudattól jobban fogod érezni magad, hogy haladsz.
Ez a kártyalap utalhat érzelmi adósságra is, amennyiben úgy érzed, hogy tartozol valakinek, és emiatt bűntudatod van. Az adósság energiája levertté tesz, befolyásolja a hangulatodat, a motivációs szintedet és a bőség áradását.

Hívd most segítségül Mihály arkangyalt és a bőség angyalait, hogy lazítsák meg a bűntudat, a félelem és a szégyen kötelékeit, amelyek fogva tartanak téged. Most már szabadon dönthetsz a tetteidről, a munkádról és a kapcsolataidról, a szeretet és nem a félelem alapján.

error: Védett tartalom!