2021-12-01

November 21. vasárnap: Újrakezdés és átalakulás: a kommunikáció jegyében!

A mai nap főként két dologról szól, a kommunikációról és telihold (pénteki) hatalmas erejéből fakadó változásról, azaz újraindulásról, új kezdetekről.

A pénteken teljesedő bika hold sok változást, és sokunknál fordulatot, és belső átalakulást eredményezett, ennek következményét érezhetjük. Már semmi sem a régi.

Egy teljesen új világ kezd kibontakozni, körvonalazódni, ha úgy tetszik. Egy más féle élet, ahol fontos lenne a egység, a kisközösségek összetartó ereje. A saját magunknak tiszta táplálék vagy arra való törekvés. Nem utolsó sorban a sok, nyílt őszinte beszélgetés, amely megadja az emberi kapcsolatok valódi értékét, jelentőségét. Ha nincs kommunikáció, elhal és elsorvad a kapcsolat, hiszen nincs szoros kapcsolódás sem, ezáltal nincs harmónia. Ezért fontos, törekedj az emberi kapcsolatrendszered, aktív legyen, és áradjon belőle az érdeklődés, és a kommunikáció. Így tudsz belül is harmonikus, egységes lenni.

Ha valami már idejét múlt, vagy túl sok az életünkben, ami visszahúz a fejlődéstől, akkor azt felismerjük és leváljon rólunk, vágjuk el, válasszuk le energetikánktól. Tegyük le a terheinket, ami nem segít, hanem hátráltat. Váljunk meg tőle. Szabadok legyünk ne kössenek le plusz, negatív súlyok, hiszen az mind blokkolja a kommunikációt, és nem segíti a változást, pozitív fejlődést sem.
A mostani helyzet, ami globálisan zajlik: fejlődésre bír, felelősséggel teli módon, önállóan tudjunk az életünkben döntéseket hozni. Egyfajta felnőtté válás ez…. Ez a fajta döntéshozatal, 2022-ben végig velünk lesz megköveteli tőlünk, hogy tiszta tudattal döntsünk és válasszunk a számunkra legkedvezőbb módon.
Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő idézet: „Nem a legerősebb marad életben nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.“ Charles Darwin

error: Védett tartalom!