2021-12-02

November 25. csütörtök: Spiritualitás hozhat valódi megoldást a problémára!

Ha bármilyen gondod, problémád merül fel, azt a legjobban ezoterikus tanokkal tudod kezelni.

Ilyesmi lehet meditáció, jóga, relaxáció, különféle harmonikus gyakorlatok amelyek testet-szellemet és nem utolsó sorban az érzelmeket helyre rakja.

Ezáltal ha gyakorlod a spiritualitást, szabadságot és szabadéletet tudod megélni, emiatt is érezheted úgy szárnyalsz, és egyre jobban elönt a nyugalom, és a harmónia.

Megerősítés: A bőség áldása!

Őrangyalod imája!

Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat Istennek és az angyaloknak, s higgy abban, hogy vigyáznak rád és szeretteidre. Ne törődj azzal, vajon hogyan teljesül be mindez, hisz Isten a maga végtelen bölcsességében majd ügyel a részletekre. Legyél nyitott mások ajándékaival és segítségével szemben, mivel ez is az egyik módja annak, ahogyan az Ég válaszol fohászodra.

Isten bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja neked. Higgy ebben, drága testvérem! A bőség áldásai minden irányból rád záporoznak. Megérdemled az Ég segítségét, mert te is Isten szent gyermeke vagy.

A menny szeret téged, és tudja, hogy anyagi szükségleteid vannak.

Kövesd belső hangodat, mert ez is isteni útmutatás, és tedd meg a szükséges lépéseket. A többiről Isten gondoskodik.

 

 

error: Védett tartalom!