2022-09-26

November 28. szombat: Hit és Megértés, spiritualitáson keresztül….

Mai napon érdemes a terhelt élethelyzeteket megvizsgálni és foglalkozni velük.

Kinek mit jelent terhelt? Ez azt jelenti, kinek hol van az életében elakadás, vagy egy olyan blokk, amely nem engedi kibontakozni egy adott területen. Legyen az egészség, otthon, párkapcsolat, és szerelem, vagy munka-karrier, anyagiak, személyiségfejlődés, házasság, gyermek kérdésköre, vagy épp a családi és rokoni kapcsolati rendszer, vagy barátság, de sorolhatnám a témaköröket, élet területeket ….

Fontos megnézni spirituális mivoltunkat is? Mennyire vagyunk azok, mi az ami spirituális gondolkodásra késztet az életünkben, mi az ami nem?

Ezt érdemes most megnézni, kinek hol gördülékeny, hol akadozó az élete….?

Feltenni a kérdés, hogy miért történt ez a negatív dolog? Mit kell másképp tenni… De, ahol blokk-vagy elakadás van, az most cselekvést igényel, ne toporogjunk, ne dagonyázzunk benne, tegyünk céljainkért, álmainkért, egy szebb világot teremtve. Mert ami bent, az kint…. Tartja a mondás.

Megerősítő gondolatok:
Az emberi élet döntések sorozata, igen vagy nem, kint vagy benn, lent vagy fent. Aztán itt vannak azok a döntések, amik számítanak, szeretni vagy gyűlölni, hősnek lenni vagy gyávának, harcolni vagy feladni. Élni vagy meghalni.

Ez a legfontosabb döntés, és a döntés nem mindig a mi kezünkben van.

error: Védett tartalom!