2021-11-30

November 5. kedd: Mélyben rejlő erőink törnek felszínre!

A keddi nap az áttörésről szól. A mélyben rejtőző erőink törnek felszínre, azok amelyek megváltásra, fényre áhítoznak és azok, amelyekkel sorsunkon fordíthatunk. Radikálisan. Gyökeresen. Mélyrehatóan.

Ami felszínre akar jönni, azt sem elfojtani nem javallott, sem menekülni tőle.
Sem olajat önteni a tűzre. Nem érdemes senkit és semmit hibáztatni, számon kérni, mert a bennünk lévő erőkkel szembesülünk most ilyen vagy olyan formában.

A megélésünk csakis rólunk szól, nálunk kopogtat a sors, hogy törjünk ki a lehúzó erőink fogságából, hogy változtassunk azon, amivel saját magunkat tartjuk méltatlan minőségben.

Most lehet átminősíteni a bennünk lévő erőket. Most lehet tudatosítani, hogy milyen mérhetetlen erő lakozik bennünk. Hogy ezzel az erővel bármire képesek vagyunk. Hogy mindig, minden esetben a mi döntésünk, hogy süllyedünk vagy emelkedünk. Hogy rombolunk vagy teremtünk. Ideje ráébredni az erőnkre, a varázserőnkre.
És arra használni, amire kaptuk. Botos Orsolya

Megerősítés: Légy türelmes és bizakodó, és ne akarj elébe menni az eseményeknek.❤

Ne félj, teljesítjük a kívánságod. De az isteni időzítés azt is jelenti, hogy türelemre és pozitív képzelőerőre van most szükség. Kérd, hogy segítselek abban, hogy megőrizd a hitedet, és ne add fel. Imáid sokkal gyorsabban meghallgatásra találnak, ha hiszel abban, hogy elkerülhetetlenül megvalósulnak. viszont le is lassíthatod ezt a folyamatot azzal, ha állandóan azon aggódsz és töprengsz, vajon hogyan fognak megvalósulni ezek az álmok.

Ne feledd, hogy az imák megválaszolásának hogyanja a Teremtő isteni bölcsességétől függ. Noha lehet, hogy türelmetlen vagy, sőt pánikba esel, mégis kérlek, bízz abban, hogy mi angyalok szakadatlanul azon dolgozunk a színfalak mögött, hogy segítsünk neked. Bízd az aggodalmaidat és félelmeidet Istenre és az angyalokra.

Minél erősebb a hited, annál könnyebben tudunk neked segíteni.

error: Védett tartalom!