2021-12-02

November 6. szombat: Dönts belátásod szerint!

A hétvége szólhat a döntésekről, és arról, hogy nyomaszt az, ahol most élsz, pontosabban élned kell!

Legszívesebben elköltöznél és máshol merőben másutt élnél mint ahol! Lehet rossz a környezet, zajos, szmogos, és nem kellemes emberek élnek körülötted!

Lehet egészen más helyen laknál, egy olyan helyen, ahol meghittség van és nem látnak rád, nem kell minden szomszédnak beszámolási kötelezettséggel élned, merre mentek egy hosszú hétvégére, stb… Csak úgy lennél a semmibe, mindenkitől távol.

Vágysz a friss levegőre, arra hogy ne legyen tömeg, és városi dugók és szmog, valahogy eltűnnél. Ezzel hogy új helyre költözöl és eldöntöd ahol most vagy az nem út többé. Tisztulni fog a munka-karrier és anyagi kérdés, valamint segíti a párkapcsolatod alakulását. Ha nem lenne akkor a magánéleted kedvező alakulásához járul-na hozzá. Ehhez kívánok sok erőt, meglépd, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Tisztítsd meg magad!

Kérd az angyalokat, hogy engedjenek el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál.

Az angyalok látják, hogy bizonyos alsóbb rendű energiákat hordozol. Lehetséges, hogy nagyfokú érzékenységed és részvéted miatt ezt a negatívitást más emberek félelmeiből szívtad magadba. Ezek a mérgező energiák a saját, múltbéli félelmeidből is eredhetnek. Az anyagi forrásukra való tekintet nélkül az angyalaid segíteni akarnak energiameződ megtisztításában.

Jó ötlet, ha mindig angyali tisztítást kérsz, amikor durva helyzeteket élsz át, amelyekben vitatkozás, heves versengés, erőszak vagy pszichoaktív szer használata fordult elő. Érzékeny fényküldöttként időnként mások fájdalmas energiáját hordozod, környezeted sem mindig hat rád pozitívan!

Kérd meg az angyalokat, hogy ettől fogva ők vállalják ezt a fájdalmat, mivel ők el vannak látva olyan módszerekkel, amelyekkel kezelni tudják ezt a radioaktív mérgezést anélkül, hogy kárt tennének magukban.

error: Védett tartalom!