2021-09-22

Novemberi Egészség Kalendárium: Az immunrendszer a kulcs

Novemberi egészség horoszkóp

November hirtelen, váratlan eseményeket hordozhat, főleg a balesetveszélyre, és szervezet immunrendszerére érdemes fokozottan figyelni. De utazások kapcsán is fontosak óvintézkedések, és elővigyázatosság mindig csak hasznodra lesz.

Az egészség területén elsődleges szempont a testet-lelket-szellemet készítsük fel a télre….

Te vajon mire számíthatsz az egészség terén az ősz utolsó havában?

Kos:

Novemberben fogd vissza magad, ne rohanj, nehogy baleset érjen, mert se neked, se a környezetednek nem hiányzik, hogy a saját lábadban ess el! Ha esetleg lebetegszel, vagy kórházba kerülsz, akkor az égiek segíteni fogják a gyógyulásodat.
Az ősz utolsó havában elsősorban a gyomrod és az idegrendszered jelezheti, hogy valamit rosszul csinálsz. Ha novemberben szeretnél egészséges maradni, akkor ebben a kiadós sport segíthet, hiszen a testmozgás gyógyít.

Bika:

Novemberben akkor betegedhetsz le, ha túlzásokba esel, ezért figyelj a mértékre! Ne engedj a káprázatnak, ne hajtson a világnak megfelelni akarás! Ha az ősz utolsó havában mégis ágynak döntene egy komolyabb betegség, akkor az ráébreszthet egy nagyobb felismerésre.

Ikrek:

Novemberben olyan hatalmas szeretettel fordulsz a világ felé, akkora kedvvel segítesz annak, aki bajban van, hogy ez elriasztja a téged megkörnyékezni próbáló betegségeket. Ha esetleg úgy alakul, hogy elkerülhetetlen egy beavatkozás, akkor próbáld megérteni annak okát!
Az ősz utolsó havában fontos, hogy tarts mértéket és engedd el a múlt fájdalmait!
Amennyiben a szervezeted jelez, hogy valami nincs rendben, akkor igyekezz megérteni a problémát, mert az elindít a gyógyulás útján!

Rák:

Novemberben olyan jól érzed magad a bőrödben, hogy a betegségek inkább elkerülnek, mert esélyük se lenne elkapniuk téged. Ugyanakkor a türelmetlenséged miatt kisebb baleset érhet. Ezt elkerülheted, ha nem rohansz, és észben tartod, hogy az, ami fontos, meg fog várni.
Az egészséges életmódhoz sokféle ötletet találhatsz, amiket bátran próbálj ki, de közben tudd, hogy a sport nemcsak egészségesen tart, hanem szebb is leszel tőle!

Oroszlán:

Novemberben légy különösen óvatos az utakon, mert ellenkező esetben rákényszerülhetsz arra, hogy elgondolkodj azon, miért kellett ennyire szélsőségesen viselkedned. Emellett a türelmetlenséged is balesethez vezethet, hiszen a nagy rohanásban saját magadat gáncsolhatod el. Győzd le az ösztöneidet, csendesed el az ősz utolsó havában, és akkor az egészségedre se lehet majd panaszod!

Szűz:

Habár novemberben tele leszel szeretettel, ami képes távol tartani a betegségeket, mégis lehetnek egészségügyi problémáid, amiket a türelmetlenségeddel teremthetsz. Ezekkel a problémákkal mások életét is megnehezítheted, ezért légy türelmes!

Ha az ősz utolsó havában szeretnél egészséges maradni, akkor élj a veled született bölcsességeddel, mert azáltal érezni fogod a határokat! Emellett foglalkozz a régi sérelmekkel, ugyanis azok átvizsgálása során rá fogsz jönni, hogy te sem vagy ártatlan a történtekben. Amikor ez megtörtént, akkor engedd el a múltat, mert csak bajt okozna, ha a sokáig emésztett azt!

Mérleg:

Ha nem kísérted a sorsot, pontosan érzed a határaidat, amiket nem lépsz át, mert tudod, hogy annak egészségügyi következményei lennének, akkor novemberben nem lesz semmi bajod. Az ősz utolsó havában tele leszel ötletekkel, nyitottan állsz hozzá az új izgalmakhoz, de képes leszel fékezni magad.

Ha mégis túlzásba esnél, akkor az égiek támogatni fogják a gyógyulásodat, de ezt neked kell kérned. Novemberben leginkább a lábfejedre kell vigyáznod. Egy kényeztető talpmasszázs vagy fürdő segíthet a baj megelőzésében.

Skorpió:

A türelmetlenséged és a szenvedélyes túlzásaid okozhatnak egészségügyi problémákat novemberben. Ha szeretnéd elkerülni a bajt, akkor elsősorban az utakon légy nyugodt, higgadt, nehogy balesetet okozz magadnak vagy másoknak!

Az ősz utolsó havában arra is figyelj, hogy ne dédelgesd magadban a fájdalmakat, mert azok csak méreganyagot termelhetnek a szervezetedben! A pénzedből bátran vásárolj egészséggel kapcsolatos dolgokat, például vitaminokat és sporteszközöket, hiszen a megelőzés rendkívül fontos!

Nyilas:

Novemberben a kedvesség és a szerelem segíthet a betegségek távol tartásában. Egészségügyi problémát csak okozhat, ha nem figyelsz az érzéseidre és túlzásokba esel. Az ősz utolsó havában engedd el a magadba temetett fájdalmakat, mert azok csak mérgeznek!

Bak:

Elég kicsi a valószínűsége annak, hogy novemberben beteg leszel. Amennyiben mégis elkapna valami, akkor abból sikerül gyorsan felgyógyulnod. Otthon légy óvatos! Az ősz utolsó havában ne kapkodj, ne türelmetlenkedj, mert az könnyen balesethez, kórházhoz vezethet, amire semmi szükséged. Kényeztesd a lábfejed!

Vízöntő:

A türelmetlenséged miatt otthon és az utakon is érhetnek balesetek novemberben, de ugyanez lehet az oka annak is, ha egy betegség dönt le a lábadról. Amennyiben ezekből nem jössz rá, hogy változtatnod kell az életmódodon, akkor az égiek drasztikusabb eszközökkel fognak rákényszeríteni. Ha az ősz utolsó havában megműtenek, akkor minden jól fog alakulni.

Halak:

Novemberben kényeztesd magad, különösen a lábfejedet, forró fürdővel, masszázzsal, mert ezzel megelőzheted a betegségeket, vagy felgyorsíthatod a gyógyulást. Az ősz utolsó havában tele leszel lendülettel, életkedvvel, tenni akarással, ezért elenyésző a valószínűsége annak, hogy lebetegszel, viszont a megelőzés mindig fontos, ezért sportolj és ügyelj az egészséges életmódra!

-Rydaa-