2021-10-28

Október 11. hétfő: Párkapcsolati feladatok!

A mai napon sokat tudsz tenni a kapcsolati rendszeredért, azért hogy párkapcsolati kérdéseket tágítsd, megold, fejleszd.

Ezzel saját magadat fejlődésre, előrelépésre bírod.

Nem biztos, hogy most jelenleg az a viszony marad életben, amely látszat kapcsolatot jelent. Hanem sokkal inkább az a kapcsolódás kap erőre, vesz új lendületet, amelyben kimondásra kerülnek a problémák. A megoldásra váró feladatok nem halogathatók, megoldásra törekszenek a felek. Így mindkét személy hasznosnak érzi magát, nem tűnik el valahol a messzeségben.
Ahol együttélnek, de külvilág felé hamis “vetítéssel” bizonyítják, hogy ők jól vannak, életképesek.

Viszont tudják ez csak külvilág felé megfelelési kényszer teremtése, az hogy fenntartsuk a látszatot, Mi jól vagyunk, illúzió kergetésben vagyunk!
Közben – belül tudjuk, hogy ez már nem működőképes történet, sőt belül egy posványos valami, ami inkább lehúz mint épít. Ami negatív mint pozitív….!

Ha ezt felismered, sincs még minden veszve, egy hirtelen jött gondolat, egy váratlan esemény még megmentheti kettőtök kapcsolódását. Csak tenni kell érte, semmiképpen nem a várakozási álláspont tesz most jót ennek. Sokkal inkább az, hogy teszel, cselekszel. Megragadod a megoldás kulcsát, addig nem ereszted el, amig az ajtó – békülő kapu – ki nem nyílik mindkettőtök számára!

Ide nem könnyű belépni, lelki erőre van szükség, és szellemi lendületre. Ez nem mindenkinek adatik meg. De most légy erős, bátor, kompromisszumra kész, hogy átlépj rajta. Amint bent vagy, átlépted a boldogság kapuját, egyből tudni fogod mit kell tenned. Ha társad veled tart, akkor mindig pozitív döntés születik, ha elmarad, lemarad, mert Te fejlődőképesebb, éberebb vagy, jobban tudsz szeretni és nyitni, akkor ő zárkózottságában nem tud átlépni a kapun, lemarad, elmarad tőled…! Egyedül mész át rajta… Ha mégis veled tart, érezni és tudni fogod, mit kell tenned!!! Megragadod az alkalmat arra, hogy kijavítsd a hibát, ami köztetetek tátongó szakadékot jelenti. Képes leszel arra, hogy felépíts egy új, ragyogóbb Hidat a két lélek között… De ez nem csak ratjad áll. A másikon is sok minden múlik!

Kérdés, hogy visszalépésre vagy előrelépésre kapsz sugallatot. Erre nincs recept. Saját magadnak kell meghallani azt a hangot, ami ezt sugallja és választ is kapsz rá!

Ehhez kívánok sok erőt, pozitív felismerésben gazdag napokat. Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Szabadság
Hagyd, hogy az unikornisok felszabadítsanak téged.

Egyedül a saját gondolataid és érzéseid gátolhatnak téged bármiben, tehát ma különösen figyelj oda rájuk. Kérd meg az unikornisodat, hogy szarvával érintse meg harmadik szemedet, hogy megszabadulj mindattól, ami visszafog téged.

Az unikornisok segítségével gyönyörűvé alakíthatom a jövőmet.