2021-12-06

Október 24. vasárnap: Családi béke, családi harmónia elérése!

Ehhez tenni is kell összhangot teremts a családod és rokonság között. Sokan csak legyintenek ez nem fontos, de mégis fontos, a családi kötelék, családi egyensúly.

Mit teszel ennek érdekében? Tartod a szüleiddel, rokonaiddal a kapcsolatot? Felhívod őket, érdeklődsz irányukban?

Ha nem a válasz, vizsgáld felül jelenlegi helyzetet, mennyire vagy egyedül és kiszolgáltatva, mennyire érzed így jól magadat?
Mennyire nem és kényelmetlen, hogy a testvéredet nem köszönteted fel, vagy hívta fel egy esős vasárnapon?
Ez hiányzik?
Ha erre is nem a válasz, akkor a helyedben elgondolkoznék azon, mit jelent számodra a család fogalma, összetartozás!
Ehhez a felismeréshez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Tegyél erőfeszítéseket!

A nagyszerű szerelemért érdemes megtenni az éppen aktuális lépéseket.

Azért kaptad ezt a lapot, mert meg kell tenned bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy a szerelmi életeddel kapcsolatos imáid meghallgatást nyerjenek. Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy belépj. Jó kiindulópontot jelent az első dolog, ami eszedbe jut a szükséges lépésekkel kapcsolatban. Ha spirituális segítséget kérsz, azt mindig megkapod. Ez a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik, ami ismétlődő érzésekből és gondolatokból áll. Olyan érzésed támad, hogy bizonyos dolgokat meg “kell” tenned. Ezt a lapot ösztönzésként kaptad, hogy valóban megtedd azt a lépést. Ezután megkapod majd a kirakós játék következő darabkáját, ami egy újabb intuitív üzenet arról, amit tenned kell.

Megkérheted az angyalokat, hogy adják meg neked az e lépésekhez szükséges motivációt, bátorságot, időt és energiát. Tudd, hogy minden egyes lépéssel közelebb kerülsz a nagyszerű szerelemhez.

error: Védett tartalom!