2021-11-30

Október 29. péntek: Sors fordulattal a helyes út felé!

A mai napon tehetsz valamit a sorsodért, a közös utadért, amit isten célul tűzött ki legfőképpen Neked kell tenned érte, maxium égiek láttatják, vedd már észre…!

Rajtad áll, hogy elfogadod-e vagy sem. Azonosulsz- e vele vagy sem?

A mai napon karmikus terheket tehetsz le, ha kellően fogékony vagy a változásra, arra, hogy hirtelen és váratlan helyzeteket orvosold.

Ezen a napon sem célszerű és célravezető minden gondot, bajodat a szőnyeg alá seperni, sokkal inkább felül kell emelkedni a problémákon. Kívülállóként vizsgáld a helyzetedet…Szembesülni vele. Nem hárítani. Szembenézni! Ez utobbi lesz a helyes út.
Ennek a megtalálásához kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Erő

Az erős embert mindenki csodálja. Folyton azt hallja, milyen jó, hogy ilyen erős, hogy ennyit kibír, hogy nem roppan össze az élet súlya alatt. Az erős pedig csendesen mosolyog, van, amikor megvonja a vállát, és továbbmegy. Mert erősnek lenni fájdalmas. Az erőt mindig megelőzte a gyengeség, amikor kifordult a négy sarkából a világ, amikor érezte, nincs tovább. Amikor kihagy a szív ezer meg egy ütemet, amikor már annyira fáj, hogy nincsenek könnyek, és nincs vigasz. Az erős nem azért rendíthetetlen, mert azzá született. Dehogy!

Az erős ember megjárta a poklot, átélte élete legnagyobb fájdalmát, feladott már ezernyi reményt és tudja, legyen bármennyire rossz, legyen bármennyire nehéz, az élet megy tovább. Így hát nap, mint nap felszedi élete összetört darabjait, összerakja, és megy tovább. Mert tudja, hogy valahol mindig van egy út, ami az övé, amit járva talán ismét önmagára talál. T.R.

Mert: Egy napon valaki majd olyan erősen szorít magához, hogy az összetört darabjaid összeforrnak.

 

error: Védett tartalom!