2021-11-30

Október 6. szerda: Újhold, új érzés! Törekedj az egyensúlyra!

A mai napon kedvez minden újdonságnak, frissességnek az Univerzum, ehhez az első nagy löketet megkapjuk a mai napon!

Főleg délután lesz erre lehetőségünk – akkor teljesedik ki az újhold – meglépjük, vagy amit halogattunk, most megtegyük!!

Az Égiek támogatnak abban, hogy valami újba kezdj, vagy meglévő dolgot újra indíts! Főként családi és kapcsolati rendszert érintő kérdésekben.

….De lehetnek rossz szokások, amelyek átírásra és elengedésre kerülnek.
Például túlzó féltés, vagy féltékenység elhagyása, a kapcsolatért, most aranyat érhet. A lényeg, annak érdekében történjék a változás, hogy a családi összetartó energiákat egyben tartsuk, és építsük….! Szabadon, kötések, ragaszkodások nélkül. Ez most elhozhatja valóban a testi-lelki-szellemi szabadságot. Magunk életében és családtagjaink világában is. Ezáltal tisztul a kommunikáció, őszinte, nyílt beszélgetések teret kapnak, ezáltal javulni fognak a kapcsolataink. Nyitottabb, tisztábbak, szabadabbá lesznek….

Készülj fel az újhold jöttére, fogyassz sok ásványi és természetes táplálékot, legyen az idény gyümölcs vagy zöldség, esetleg zöldségleveket is. Töltekezz a mai napon, semmiképpen se fáraszd le magadat, vagy legyél feszült és aggodalmaskodó. Ez most nem vezet célra, eredményre, másokat bosszantani fogsz vele. Sokkal intenzívebben, jobban mint esetleg máskor!

Az újhold, mérleg jegyében lesz: ami azt jelenti a szerelmi és kapcsolati életünk előtérbe kerül, lehet valami felett döntenünk is kell. Méltatlan helyzet például lehet nem tűr halasztást, döntéshelyzetet kíván. De most “nincs mese”, meg is követeli tőlünk az égi sereg, hogy TEGYÜNK ÉRTE. Döntsd el Most, maradsz-e egy lehúzó élethelyzetben, és leszel-e más rabszolgája? Érdemes inkább szívünkre, mint az eszünkre hallgatni ez ügyben is. Tehát minél kiegyensúlyozottabbak vagyunk önmagunkkal, így másokkal is azzá válunk. Fontos, hogy kerüljünk egyensúlyba, ne csak ezen a napon törekedjünk rá. Ezáltal is tisztábbak és érettebbek lesznek a kapcsolataink, nagyobb igényünk lesz rá, hogy egyenrangú párkapcsolatot alakítsunk ki.

Mérleg alapvetően: egyensúlyra törekszik, de mindig párkapcsolati rendszerében, döntéshelyzet elé került, mert a mérleg sajátossága, hogy nehezen tud elköteleződni és dönteni. Döntésképtelen, bizonytalan, és mindig fő feladatai között PÁRKAPCSOLAT szerepel, klasszikusan.

Mindig azzal van karmánk, feladatunk, ami nehéz, képtelenek vagyunk megtenni, meglépni. Ezért most kimagaslóan fontos, hogy egyensúlyba kerülj és döntsd el végre, mit akarsz, mi a jó Neked, mi szolgálja a testi-lelki-mentális egészségedet? Ez a vírusos időszak arra int, hogy kerülj harmóniába, ha diszharmóniát élsz meg magadban, akkor a kapcsolati rendszeredben is az tükröződik vissza. Sosem visz előre, ha nem vagy harmonikus, csak lehúz és megbetegít! Nem a gyógyulás lenne a cél, hanem elkerülni mindazt, ami ezzel jár, mentális, fizikai és érzelmi szempontból…!

Törekedj az egyensúlyra és az Univerzum meghálálja azt! Segítő jobbot nyújt, csak fogadd el, és lásd meg, vedd észre!
Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita EE

error: Védett tartalom!