2021-09-21

Őrangyalod áldása kedd éjszakára: Vállalkozó

Az egyéni vállalkozás illik természetedhez és megfelel szándékaidnak.

Ha önmagadnak dolgozol, az lehetőséget nyújt arra, hogy jobban tudj hallgatni megérzéseidre és az isteni vezetésre.

Mi azok a munkatársaid és csapattársaid vagyunk, akik hűségesen melletted maradnak, minden lehetséges módon biztosítva sikereidet.

Ezt a kártyát azért kaptad, mert nagyon is alkalmas vagy a vállalkozói munkaformára. Megvannak az ehhez szükséges ötleteid, a vállalkozó kedved és az önfegyelmed. Az önbizalomhiány azonban bizonytalanná tesz. Az angyalok biztosítani szeretnének arról, hogy megvan benned minden, ami egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen. Az út során vezetni és támogatni fognak téged, és mindaddig biztosítják sikereidet, amíg ennek megfelelően cselekszel.

A lap további jelentései: A vállalkozással kapcsolatos ötleteid helyesek. Jelenlegi állásodon könnyíthetsz egy cseppet a vágyott vállalkozásod ötletein való merengéssel. Cselekedj a karriereddel kapcsolatosan érkező útmutatás szerint.

Teljes mértékben kötelezd el magad új vállalkozásod sikeressége mellett.

Megerősítés: Öntudatosság

Ezt a helyzetet gyengéden, szeretettel lehet csak orvosolni, ahogyan kérted, azonban szükség lesz a saját erődre és megbízhatóságodra is a többiekkel kapcsolatosan. Közvetlenül mögötted állunk majd, erőt adunk, és vezéreljük szavaidat, amikor hangot adsz igazadnak.

Azért húztad ki ezt a lapot, mert egy olyan helyzetre kérdeztél rá, amelyben áldozatnak érezted magadat. Az angyalok azt üzenik, hogy a helyzetet csak úgy lehet helyrehozni, ha tisztán kinyilvánítod szükségleteidet és elvárásaidat. Egyszerre válhatsz angyalivá és öntudatossá, ha megkéred az angyalokat, hogy bátorítsanak és vezessenek, ahányszor csak hangot szeretnél adni igazadnak. Gyakorlattal könnyebbé válik a szeretetteljes öntudatosság.

A lap további jelentései: Nézz szembe egyenesen a helyzettel. Olvass el egy könyvet, vagy vegyél részt egy öntudatosság-növelő tanfolyamon. Az agresszív, avagy a passzív agresszív viselkedést helyettesítsd az öntudatossággal.

A konfliktusokat kezeld őszintén és szeretettel. Mindig mondj igazat önmagadnak és másoknak. Ez a helyzet lehetőséget teremt a személyes és a spirituális fejlődésre.