2023-03-26

Őrangyalod Üzenete: Csodák jönnek!

 

 

Csodák vesznek most körül.

Vedd őket észre, és még több rád talál.

Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni…

Légy nyitott az isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is.

Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.

Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek.

Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon.

Megerősített üzenet: Vajon kinek az életét éled?

Kibillentett a kérdés? Akkor majdnem biztos, hogy nem a tiédet… de akkor kiét?

Nem ez számít, hanem az, hogy minél előbb visszatalálj oda, ami a tied.

Milyen a te életed?

Milyen energiák jellemeznek téged?

Ha szeretnéd megérteni az összefüggéseket, ha rendet szeretnél teremteni az életedben, akkor nézz szembe önmagaddal és az életeddel.

Most, ebben a pillanatban elégedett vagy az életeddel?

Hidd el, a nézőponton múlik minden…

Az igazán fontos dolgok előtted vannak.

Változtasd meg nézőpontodat, keresd magadban a válaszokat, és mindeközben haladj előre.

Az élet állandó mozgás, áramlás. Vegyél részt benne! Érkezz meg a saját életedbe, abba az életbe, amit élni szeretnél.

Amíg távolságot érzel a vágyad és önmagad között, addig a vágyad a jövőben marad.

Be kell lépned a beteljesült vágy érzésébe, hogy az álmod valóra válhasson.

Minden attól válik azzá ami, amit te magadból beleteszel. Ha benned van valami, bármi, ami kisugárzóan áthatja a lényedet, és így ezzel a minőséggel mozogsz a világban, akkor a Fényedet, mint lenyomatot, ott hagysz minden megtörtént mozdulatodban. Amit egyszer a fényeddel megérintesz, az onnantól kezdve fényes lesz. Ezért is kell szeretettel, hálával megtölteni a szíved, hiszen ezt az energiát éled meg akkor a mindennapjaidban, és ezt tükrözöd rá a környezetedre, és varázslatosan tükrözi vissza a környezeted is mind azt, ami belőled árad ki.

A világodban megnyilvánul a hitrendszered, és ennek megfelelően történnek a dolgaid, épülnek a kapcsolataid.

Semmi mást nem kell megváltoztatnunk, csakis az önmagunkról alkotott elképzelést.”

Az álmokban látott körülmények és képek a saját képzeletünk teremtményei. Nem létezünk máshol, csakis önmagunkban. Ugyanez igaz azokra a képekre és körülményekre, amelyeket az életnek nevezett álomban látunk. Feltárják előttünk az önmagunkról alkotott elképzeléseinket. Amint sikerül önmagunkat megváltoztatni, a „régi” világunk szertefoszlik és átformálja önmagát összhangban azzal, amit a mi átalakulásunk megerősít.

Neville Goddard

El kell engednünk a régi idejét múlt hitrendszereket, sztereotípiákat, ahhoz hogy változást érjünk el az életünkben, hiszen az előfeltételezés egy döntés eredménye. Ha számítasz valamire, akkor a döntést már meghoztad. És amilyen döntést hoztál, abba az irányba haladsz. Ha leveted az idejét múlt hitrendszert, és új, sokkal pozitívabbat építesz be a gondolataidba, akkor az megnyilvánul az életben. Elültetsz egy olyan magot az elmédben, amit meg szeretnél tapasztalni, és folyamatosan öntözöd az annak megfelelő gondolatokkal és érzésekkel, akkor testet ölt a matériában is.

Bármire számíthatnál, bármilyen szituációban, de legtöbbször mégis automatikusan jelennek meg az előfeltételezéseid. Ezért kell lecserélni az idejét múlt gondolatokat, és ennek megfelelően a hitrendszeredet, hiszen az előfeltételezéseid is megváltoznak majd, amik kiváltják a változást az életedben.

Hiszen a tudatos vagy öntudatlan döntések a tapasztalataidat, a gondolkodásmódodat, a hitrendszeredet tükrözik vissza.

Ha az önsajnálatot gyakorlod, akkor a jövőt is az önsajnálat szemén keresztül fogod látni.

Ha a hála érzését táplálod magadban, bármivel is találkozol, képes leszel hálásnak lenni, hálát előfeltételezni. Amint bent, úgy kint.

Ahhoz, hogy magasabb szintű létállapotot érj el, magasabb rendű elképzelést kell előfeltételezned önmagadról. Ha nem képzeled magadat többnek, mint ami jelenleg vagy, akkor olyan maradsz, amilyen vagy.

Nem attól válik valami nagyszerűvé, mert annyira tökéletesen elő van állítva, vagy ki van dolgozva, hanem attól, hogy te a nagyszerűségeddel körbe öleled azt. Attól lesz egy étel finom, hogy te a finomságodat beleteszed. Attól lesz egy meghitt beszélgetés együttérzéssel tele, hogy a szívedben együttérzés van, mikor a másikra figyelsz. Attól lesz egy kapcsolat szenvedélyes, ha te magad, a szenvedélyedet megéled benne.

Minden attól függ, hogy te magad mit adsz oda, hogy magadból mit mutatsz meg másoknak. Ha benned a Lélek sugara fényként szétáradva aranyozza a mindennapjaidat, akkor bármi amihez kapcsolódsz, át lesz itatva. Bárki akit szeretsz, ennek fényével szereted. Tőled válik azzá, amivé tetted! Belőled indulva árad, színez, és az eszenciáddal tölti meg, ezzel szebbé téve a létet.

Mindig a VAGYOK-kal teremtesz.

Amikor kimondod, hogy ilyen vagy olyan vagyok, formába öntöd önmagad.

Ha valaki sokat hallja vagy mondja magának azt, hogy ő buta, egy idő után úgy is kezd viselkedni.

Ha valamitől félsz, azzal általában találkozni is fogsz.

Ha tudatosan valami cél mellett döntesz és kitartó vagy, el is éred.

Ha megengeded magadnak, hogy a siker érzése domináljon benned, akkor találkozni is fogsz a sikerrel.

Mindennek az alapja az érzelmi állapotod, ezért fontos prioritásként tekintened magadra. Ha te jól vagy, mindenki más is jól van körülötted. Ha nem érzed jól magadat, az hatással lesz a környezetedre is.

MINDENNEK AZ ALAPJA AZ ÉRZELMI ÁLLAPOTOD!

Volt már olyan az életedben, hogy elkezdtél valamire másként tekinteni és az a bizonyos dolog megváltozott?

Volt olyan, hogy keményen küzdöttél valamiért és mégis azt érezted, hogy nehezen elérhető, pedig mindent megteszel érte?

Amint mélyen önmagadban változást hozol létre, az a világodban is megmutatkozik.

Mivel mindenki más szemszögből tekint a világra, a fejlődési szintje is különb a tiednél.

Ne azzal foglalkozz, hogy mit mondanak, tesznek, mások, hanem azzal, hogy TE mit érzel most ebben a pillanatban és melyik irányba szeretnél tekinteni, hogyan szeretnéd magadat érezni.

.

Foglalkozz a saját fejlődéseddel és mindenki más is fejlődni fog körülötted a te példádra.

 

error: Védett tartalom!