2021-10-17

Őrangyalod üzenete mára: IX – A Remete

Füves tarot jóslata:

Az édesgyökér békéltető gyógynövény, mert megnyugtatja az elmét. Fájdalomcsillapító, élénkítő, méregtelenítő, hashajtó, hasznos gyomorfekély, emésztési rendellenesség és ételmérgezés esetén
(Szűz / Merkúr)

Szimbolikus használata: Nehézség, hogy békében érezze magával az ember saját magát. Házsártosság. Idegesség. Ingerlékenység. Az édesgyökér nem alkalmas olyan ember számára, aki hajlamos folyadék visszatartásra és magas vérnyomásra.

Jelentése: Fényhozó mások számára. Felvilágosodás. Példákkal történő tanítás. Belső (szellemi) képességek. Alázat.

Megerősítés:
Minden harcos érzett már félelmet egy-egy csatától. Minden harcos csalt és hazudott már életében. Minden harcos indult már el olyan úton, melyet nem neki szánt a sors. Minden harcos szenvedett már jelentéktelen dolgok miatt. Minden harcos érezte már, hogy nem igazi harcos. Minden harcos követett már el hibát spirituális küldetése teljesítése közben.

Minden harcos mondott már igent, mikor nemet akart mondani. Minden harcos bántott már meg olyan embert, akit szeret. Éppen ezért a fény harcosa: mert keresztülment mindezen, és mégsem vesztette el a reményt, hogy lehet jobb, mint az adott pillanatban.