2021-10-17

Őrangyalod üzenetei kedd éjszakára: Képzeld el!

Mit fogsz látni, érezni, gondolni és hallani, ha kívánságod valóra válik?

Ha elképzeled, milyen, amikor valóra válik egy álmod, nagyobb a valószínűsége, hogy bekövetkezik. Ez a kártyalap arra kér, gondolj egy fontos kívánságodra, és képzeld el, mi történne, ha megvalósulna. Hunyd be a szemed, és érezd át, mi zsibong a tagjaidban, miközben kívánságodra gondolsz. Mit érzel: izgalmat, örömet, idegességet – vagy más egyebet? Nem bizsereg-e valamelyik testrészed? Mi mást tapasztalsz még? Mit látsz, miközben elképzeled, amint valóra válik az álmod? Miféle embereket, színeket és tárgyakat? Te magad mit csinálsz közben? Mi mást látsz ezen kívül?
Most figyelj oda belső hangjaidra. Mit hallasz? Mit gondolsz, mit jelent ez? Összpontosíts most az álmodra vonatkozó gondolataidra. Miféle ötleteid támadnak? Mi jut az eszedbe?
Ha elképzeled, hogyan válik valóra az álmod, s közben érzékeled az ezt kísérő érzéseket, gondolatokat, szavakat és képeket, közelebb jutsz a megvalósuláshoz! Ekkora az emberi képzelet hatalma. Néha hitnek hívjuk. Talán meglepődsz, mert kívánságod tökéletesebben teljesül, mint vártad. Higgy abban, hogy ez minden képzeletet felülmúl majd!

Megerősítés: Nagyszülő

Nagyszülőddel különleges a kapcsolatod, amelyet semmi sem szakíthat meg.

Ez a kártyalap azt adja tudtodra, hogy nagyszülőd mélyen szeret téged. Különleges a kapcsolatod a nagyapáddal vagy nagyanyáddal (esetleg mindkettővel), s szeretetük a jelen pillanatban is segítségedre lesz. Történjen bármi, ez a kötelék soha nem szakadhat el. Mindig szeretni és segíteni fogjátok egymást, akkor is, ha elválaszt benneteket a távolság. Ennek az az oka, hogy a köztetek fennálló rendkívüli kapcsolat mindenüvé elkísér téged, s az égből is hat rád! Szereteted igen-igen boldoggá teszi nagyszülődet. Büszke rád, és annak örülne, ha felfedeznéd rejtett képességeidet. Amennyiben szükséged van ennek a nagyszülődnek a segítségére, csak kérned kell! Teheted ezt úgy, hogy magadban fordulsz hozzá, levelet írsz neki, vagy beszélsz vele. Nagyszülőd minden lehetséges módon melléd áll majd, s támogatása talán hathatósabb is lesz, mint remélted.

Te magad úgy segíthetsz a legjobban nagyszülődön, ha boldog és egészséges vagy. Törődj hát magaddal, járj a helyes úton, hogy ő továbbra is büszke lehessen rád.