2021-10-28

Öt dolog amit Őrangyalodról tudni kell!

Öt ismérv az Őrangyalodról!

Titkok az őrangyalodtól

1. Minden emberhez születésekor csatlakozik egy őrangyal. Az őrangyal nem válogat vallás alapján, tehát a keresztény, ateista, vagy spirituális embereknek ugyanúgy van őrangyala. Őrangyalod azonban tiszteletben tartja a szabad akaratodat, és nem avatkozik bele a sorosodba mindaddig, amíg azzal nem okozol kárt másoknak, vagy önmagadnak.

2. Ha segítséget kérsz őrangyalodtól, szívesen segít neked. Az őrangyalok egész életünk során azon dolgoznak, hogy szebbé, izgalmasabbá tegyék mindennapjainkat. Azok számára is segítséget nyújtanak az őrangyalok, akik sosem kérik segítségüket, nem szólítják meg őket. De kérni is tudunk tőlük, gondolatban, imában, vagy írásban megszólíthatjuk őket. Ha segítségét kéred őrangyalodnak szerelemben, egészségben, anyagiakban, karrierben, figyeld meg, hogy fog neked jeleket küldeni.

3. Őrangyalod választ ki téged. Ez az oka annak, hogy annyira elkötelezetten segít téged az életed során. Az őrangyalok szeretete végtelen, és a te angyalod azért választott téged, mert a lelkedet hasonlónak látja az övéhez. Ezt úgy lehet elképzelni, hogy egy alom kiskutya, vagy kiscica közül kell kiválasztanod egyet. Mindegyik nagyon aranyos, mégis van egy, akihez valamiért jobban húz a szíved. Így választott ki téged is a te őrangyalod.

4. Őrangyalod jobb tanácsadó, mint bárki a környezetedben. Mivel őrangyalod már születésed előtt is veled volt, mindenkinél jobban ismeri a valódi énedet. Ha hiszel a lélekvándorlásban, akkor megérted annak a valószínűségét, hogy őrangyalod korábbi életeid során veled volt valamilyen formában.

5. Őrangyalod jóban-rosszban kitart melletted, és sohasem ítélkezik feletted, még akkor sem, ha te éppen szégyelled magad valami miatt.
Az ő szeretete mindig feltétel nélküli és tiszta. Mindig melletted van, akár kórházban fekszel, akár a bíróságon vagy, vagy épp egy börtön cellájában, ő mindig hűséges hozzád és támogat téged! Amikor szükséged van rá, akkor van hozzád a legközelebb.