2021-12-06

Radikális átalakulások, ideje megszabadulni a lehúzó minőségtől!

A nap-éj egyenlőség égi üzenetei szerint az égi eszmék anyagba hozásának idejében vagyunk.

Ez már a megvalósítás ideje. Ugyanakkor az egóból jövő hamis ambíciók fékezése zajlik, ami egyben megérleli és megszenteli a valódi, igaz értékeket bennünk.
Az égi segítőinkkel való kommunikáció fontossága áthatja a következő időszakot, tudatunkat megnyitva a magasabb régióknak tapasztalhatjuk a vezettetést, a finom, lágy égi sugallatok emelő erejét.

A fátyol mögé tekintve, a látszatvalóság mögötti mélyebb igazságot fölfedezve emelkedhetünk az eddigi szint fölé.
A radikális átalakulás nemcsak szükséges lenne, hanem megállíthatatlanul érkezik. A mélységeinket átható változás vendégünk lesz a következő hónapokban is, mert az Univerzum ezúttal nem végez fél munkát, az isteni energia nem engedhet tovább süllyedni az önmagunk által termelt mocsárban.

Ideje van a felismerésnek, hogy grandiózus erők, végtelen univerzumok, isteni birodalmak lakoznak bennünk. Ideje van a megváltódásnak az eddigi lehúzó minőségekből. Ideje van felszínre hozni mélységeinkből az isteni tudást, találkozni a bennünk élő Bölccsel, akit elfedett a tudatunk beszűkülése által létrejött képzelt valóságunk.
A radikális változást a tudatunk kitágítása hozza létre, a körülöttünk lévő illúzió burok szétrepesztése, az eddigi valóságunkhoz képesti mélyebb valóság felfedezése, amit a megszokott rendszerünkből való kimozdulás tesz lehetővé. Ahogy átlépjük önmagunk korlátait, újabb szellemi kapuk nyílnak meg, ahol az is feltárul, hogy amit eddig problémának gondoltunk, nem is probléma, amit eddig átugorhatatlan akadálynak gondoltunk, nem is létezik. A legtöbb probléma ugyanis a látásmódunk változásával oldható meg, mert csak egy bizonyos tudatszinten létezik, melyen felülemelkedve feloldódik, mint esőcsepp a óceánban.
A Skorpió szívén áthaladó Hold ragyogja, hogy az isteni szeretet, isteni szerelem mélységesen átalakító erejében tisztulhat, gyógyulhat a lelkünk.

Levetvén az igaz énünket elrejtő álarcokat rádöbbenhetünk, hogy olyan szerepeket igyekeztünk eljátszani, melyet a mások általi szerepek követeltek meg, magunkra kényszerítettük hamis álarcainkat, elhitetve magunkkal nélkülözhetetlenségét, figyelmen kívül hagyva lelkünk fuldokló segélykiáltását.

Most a letisztulásnak, leegyszerűsödésnek, s igaz lényünk felragyogásának idejében vagyunk, az elme által bonyolított, káoszt (karmát) teremtő mintázatokból való kioldódásnak, hisz az élet mindig mutatja, hogy melyik a szeretet útja. Az, amelyiken tiszta, szabad lélekkel járhatunk.
Botos Orsolya

error: Védett tartalom!