2021-09-22

Reggeli áldás keddre: Két lap – két mágikus üzenete

Húzz a lapok közül és kiderül mi vár rád!

Válassz a mágikus lapok közül és meg tudod mi a helyes út…..

Első lap: Lelki társ

Igen, ő a lelki társad.

Azért választottad ezt a lapot, mert tudni szeretnéd, hogy egy bizonyos személy a lelki társad-e. A válasz: igen! Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol. A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással. Amint sejtetted, az illető, akiről érdeklődtél, az egyik lelki társad. Az első találkozásotok alkalmával átélt ismerősérzés a lelki társak közötti köteléket jelzi.
Ezt a lapot időnként azok az emberek kapják, akik a következő kérdést teszik fel: “Mikor találkozom a lelki társammal?” A kártya megerősíti, hogy ez meg fog történni. Sokszor olyan embert jelent, akit már ismersz. Bár eleinte nem pattantak ki szerelmi szikrák a találkozások során, lesz újabb lehetőségetek arra, hogy együtt fedezzétek fel a szenvedélyt.

Második lap: Őszinte beszélgetések

Őszintén beszéljétek meg egymással az érzéseiteket!

A szerelem angyalai szerint fontos, hogy a kommunikáció őszinte legyen a szerelmi életedben. Eddig olyan érzéseket tápláltál, amelyek elleplezték a szeretetet. Még mindig van idő a helyzet gyógyítására, ez azonban erőfeszítéseket igényel a részedről. Lehetséges, hogy elébe kell menned egy kellemetlen beszélgetésnek, és kockáztatnod kell, hogy felzaklatod a párodat. Végső soron azonban ez szükséges lépés kapcsolatotok egészségének biztosításához.

Akár egyedül kommunikálsz a társaddal, akár egy semleges harmadik fél segítségével, őszinte beszélgetéseitek végül személyes fejlődést eredményeznek. Tartsd észben, hogy nem tudod irányítani egy másik ember reakcióit. Csak annyit tehetsz, hogy őszinte vagy a te érzéseiddel kapcsolatban, és tudod, hogy mi az, amit te elfogadsz vagy nem fogadsz el egy kapcsolaton belül. Az érzéseid megosztásával sokkal több esélyed van arra, hogy elmagyarázd párodnak az igényeidet, mint a néma szenvedéssel.