2021-09-25

Sorsfordító hétvége: Mélyreható változások

Szombaton és vasárnap a Vénusz emelő fényszöggel kapcsolódik a Jupiter-Plútó együttálláshoz.

Magasabb összefüggéseket érthetünk meg a kapcsolatainkon keresztül kapott emelő tanítások által, mely mélyreható változásokat hozhat életünkbe.

A szeretet bölcsességének működtetésével egyébként is sorsot tudunk fordítani, hegyeket tudunk mozdítani ebben az időszakban,
ebben a két napban azonban a kapcsolatainkat igazán gyümölcsözővé teheti, ha a dolgok magasabb értelmét, isteni üzenetét keressük, a részletekben való leragadás helyett.

Kiemelt ideje van a termékeny energiáink megélésének, működtetésének, a szerelemmel átitatott, kézzelfogható dolgok teremtésének, hisz Afrodité saját égi birodalmában jár.

Ez a hétvége kiválóan alkalmas a mélyen rejlő hitrendszerek átalakítására is, mely a kapcsolódásaink, a női típusú termékeny energiáink és az élet örömeinek megélésére való képességünk Isten gyermekéhez méltó szintre emelését teszi lehetővé.

Afrodité először Zeusszal találkozik, hogy beavatódjon az isteni törvényekbe, de mondhatjuk úgy is, hogy a szeretet törvényébe, aztán Hádész által megismeri a titokzatos Alvilág kincseit, és mély szenvedélyes erőkkel töltekezve átalakítja az IstenEmber útjához méltatlan minőségeket magasrendű, termékeny, szerelem erőkké.
Botos Orsolya