2021-10-28

Szeptember 20. hétfő: Érzelemben vetett hit segít!

A mostani feszült helyzetben abban bízhatsz, hiszel és megérted a jelen lévő helyzetet.

Megpróbálod kívülállóként tekinteni rá, és úgy nézni helyzetet. Talán akkor könnyebb analizálni, elemezni, mi történik most.

A mai napon lelkiség és holnapi (21-én lesz halakban) telihold hatását már érezheti mindenki. Szintén az érzelmekben. De hittel és felülemelkedéssel, kívülről való rálátással csillapíthatjuk a lelki értelemben ért negatív hatásokat…
Az érzelmek feloldására a legjobb terápia a beszélgetés, őszinte és nyílt kommunikáció.

Ehhez kívánok sok erőt Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Először önmagadat szeresd!

Önbecsülésed hatására megnő a vonzerőd.

Ha több romantikára vágysz, először vizsgáld meg önmagadat (természetesen szeretettel, nem pedig kritikus szemmel). Minél jobban szereted azt, aki vagy, annál inkább érezheted mások szeretetét is. Ez azt jelenti, hogy feladatodul tüzöd ki, hogy megfelelő módon törődj magaddal, ami maga után vonhatja azt, hogy magabiztosabbá válsz. Ne aggódj: határaid megerősítésével együtt is még mindig nagyon szeretetreméltó lehetsz.
Ez talán azt jelenti, hogy egyedül töltesz egy kis időt ahelyett, hogy kapcsolatban élnél. Ebben az időszakban belemerülhetsz az önvizsgálatba, hogy megértsd a szerelmi életedre jellemző mintákat. Végül felelősséget vállalhatsz minden eddigi kapcsolatod esetén azért, hogy te vonzottad a kapcsolatot, és beleegyeztél annak létrejöttébe. A szíved gyógyítása érdekében keresd meg az áldásokat és a leckéket, amelyeket az egyes kapcsolatok hoztak számodra. Például megerősödtél, esetleg függetlenebb vagy türelmesebb lettél korábbi kapcsolataid következtében? Ha igen, akkor minden mást engedj el a múltból a leckék és a szeretet kivételével.

Ez a lap annak fontosságát hangsúlyozza, hogy előbb önmagadat szeresd – különösen, amikor a következő kapcsolatodra készülsz, vagy azt a kapcsolatot gyógyítod, amelyben éppen élsz.

Amint önbecsülést szerzel, kezdesz több szeretetteljes embert vonzani az életedbe. Ez egészséges barátságokhoz és szerelmekhez vezet majd, amelyek a kölcsönös tiszteleten alapulnak.