2021-10-28

Szeptember 21. Telihold: Ha hiszed, most mindent megkaphatsz!

A telihold a teremtést segíti, de ez most csak akkor tud 100%osan megvalósulni, ha valamit hátrahagysz, ami akadályoz a vágyad elérésében.

Segíti a ‘letisztítani’ ösvényt, az utat, amelyen mész, támogatást nyújt rendezni a gondolataidat is, célt világossá teszi!

Ez nagyon fontos, hogy ne csak szellemileg de érzelmileg akarjuk amit szeretnénk, amit el akarunk érni.
Tarts, mielőtt kívánnál, önvizsgálatot, mi az amit hátrahagynál és múltataddá tennéd, mi az amit el szeretnél érni, meg szeretnél teremteni…?
Ezt mind írd össze, és tegyél bele érzelmeket is. Ehhez kívánok sok sikert, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Engedd el volt partneredet!
Eljött az ideje, hogy felszabadítsd az energiádat.

Azért húztad ezt a lapot, mert a szerelmi életed javulni fog, amint érzelmileg és energetikailag elengeded a volt szerelmedet. E lépés előnyei közé tartozik, hogy boldogabb leszel, átérzed a szabadságot, és képes leszel egy új szerelmet vonzani (aki egyébként érzékelné aurádban a volt párod jelenlétét).
A múlt elengedése abban a pillanatban bekövetkezik, amint eldöntöd, hogy megteszed. Ez időnként olyasmi, mint a hagyma rétegeinek lehántása. Tehát mindig folytasd az esed elengedését, amikor régi, ismerős érzések merülnek fel; vagy amikor azon kapod magad, hogy rá emlékeztető embereket vonzol.
Amint a lapon látható kép ábrázolja, szertartásosan elégethetsz egy levelet, hogy felszabadítsd a régi kapcsolat energiáját, és szimbolikusan elengedd a régi érzéseket.

Azt is megteheted, hogy segítségül hívod a szerelem angyalait, hogy eltüntessék a volt párodhoz fűződő, még érezhető ragaszkodást.