2022-09-26

Szeptember 25. Újhold üzenete: Változás és átalakulás.

Olyan spirituális energiák lépnek életbe, ami azt jelenti, hittel és megértéssel tudjuk leginkább az újhold pozitív, megújító erőit átélni.

Mint jó szélállásban a helyes vitorlázás, olyan gördülékennyé válhat minden az újhold kapcsán.

Robbanás vagy gyógyulás – csak kizárólag rajtad áll, hogy melyiknek adsz teret/energiát?
Rajtad múlik, ha robbanékonyságot választod, vitákkal és hirtelen robbanásokkal teli életet tapasztalhatsz. Mindenkivel meggyűlik a bajod, nem tudod magadat, és másikat sem elfogadni.
Ez sok-sok feszültséghez, lelki bántalmakhoz vezethet.
Ha gyógyulást és rágenerálódást választod, úgy gyógyíthatatlannak tűnő bajtól szabadulhatsz meg könnyebben, mint máskor.
regeneráló képesség megnövekszik, és jobban tudsz ellazulni és relaxálni. Esetleg meditáció és jóga kiemelten ajánlott. Ha van rá lehetőség és mód, gyógyfürdő, gyógyvízes sós fürdő használata kifejezetten ajánlatos. Mert segít a méreganyagokat eltávolítani, felszabadítani olyan negatív hatásokat és blokkokat, amik akadályozták a gyógyulásodat, és immunképességed növelését.

A gyógyulás nemcsak azt jelenti betegségből való felépülés. Hanem azt is jelenti hogy erős vagy, ellenálló a vírusokkal és baktériumokkal szemben!

Az újhold mérleghavában és Mérleg hold minőségben teljesedik ki. Tehát mérleg jegynek nyomatékosító ereje van. Vénusz uralja ide sorolható minden: ami szépség, öröm, szerelem, kisebb utazás, párkapcsolat és gyermek kérdése.

Az újhold megújító energia pozitív értelmét tekintve, ami azt jelenti a párkapcsolati kérdésekben, a munkában és pénzügyi dolgokban lesz hatása teljes.

A munkahelyi és karrier kérdések, a bőség és anyagiak is megújításra kerülhet. Friss erő szükséges a fenntartásához.

Megerősítő gondolatok: Jól látod a helyzetet!

Hórusz áldása.

Bízz a helyzettel kapcsolatos megérzéseidben, mert helytállóak és pontosak.

Engedd el a kételyeidet: nem baj, ha mások véleményével szemben képviseled magad. Lelki érzékenységednek köszönheted, hogy látod az igazságot. Talán könnyebb lenne a tömeget követni vagy közönybe süllyedni, de itt a felszólítás, hogy dönts és cselekedj. Már tudod, mit kell tenned. Ha az emberek nem is támogatnak, tudd, hogy a Szellem melletted áll.
A többiek is hamarosan meggyőződnek az igazadról.

Addig is öltsd magadra a vezető és az irányító szerepet.

error: Védett tartalom!