2023-05-30

Szeptember 25. vasárnap, újhold: Minden megújulásnak indul.

Figyelj oda a jelekre, nemcsak a természet újul meg, és veti le a nem odavalót, pl. falevelek, gyümölcsök lehullása, stb.

Hanem Te is “add ki magadból” nem odaillőt, ha kell ordítsd ki egy erdőben, mi nem tetszik, vagy csak pusztán a fájdalmadat.

Ez mind-mind torokcsakra tisztító módszer, amikor a fájdalmat elengeded, és kiüvöltőd azt a világfájdalmat ami most éppen foglalkoztat.
Nem vagy egyedül a hibákkal, a bajokkal, és problémákkal. Legyen az egészségi, párkapcsolati, vagy munkahelyi kérdés. Esetleg pénzügyi elakadásban szenvedsz. Hidd a torokcsakra helyretétele mindezeket ha nem is szünteti meg, de csökkenti az ebből adódó bánatot. Az már félsiker, teremteni bánatos szívvel nem lehet, sokkal inkább vidámmal és életörömmel felvértezve sokkal-de sokkal jobban megy a teremtés is.
Fedezd fel az élet napos oldalát, és ne az árnyoldalra figyelj. Persze az is létezik, nem azt mondom tedd be a homokba fejedet, sokkal inkább ezzel azt jelzem feléd: Ne légy megalkuvó és szomorú, ez nem jó dolgokat szül, sokkal inkább légy fesztelen, elfogadó és siker nem maradhat el.

Megerősítés: Egészség és gyógyítás!
Hilarion jóslata és áldása.

Ez a kártyalap gyógyításra utal. Feléledt isteni gyógyító erőd, és erős késztetést érzel, hogy segíts másokon. Mivel te is meggyógyultál, szeretnéd, ha hozzád hasonlóan mások is élvezhetnék a kicsattanó egészség áldását.
A Felemelkedett mesterek támogatnak abban, hogy úgy alakítsd át az életedet, hogy továbbra is gyógyíthasd önmagadat és másokat.

Engedd el félelmeidet és visszahúzó gondolataidat, és legyél nyitott a gyógyítás csodáira!

error: Védett tartalom!