2021-09-24

Szeptember 9. – csütörtök: Tudatosság a szabadság jegyében!

A kettő szorosan összefügg, szabadság és tudat. Ez a két dolog  kölcsönhatásban vannak egymással.

Ha kellőképpen szeretnéd használni a szellemi erődet, tudatosabb szeretnél lenni akkor szabadnak kell lenned, kötöttség és korlát nélkül. Ez utóbbi csak lehúzza mindazt, ami által emelkedhet a szellemi energia.

Ahhoz tudatosabbak legyünk csak úgy érhető el, ha nem vagyunk lekorlátozva és függetlenek lehetünk. A pénz csak ahhoz áramlik ahol szabad utat kap (hat).

Az anyagi függetlenséget sok mindenki el akarja érni, de nem gondol arra, hogy előbb magában kell megteremteni a szabadságot, a jólétet, a jóérzést afelé, hogy szabadon áramoljon a pénz. Nyílt utat csak akkor kaphat ha zöld útja is van áramolni, vándorolni. Ehhez kívánok kitartást, és sok erőt Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Végtelen ötletek

Tudatod egy Isten végtelen tudatával, így aztán teljes hozzáférésed van a garantáltan áldásos ötletek végtelen tárházához. Csak annyi a dolgod, hogy az isteni útmutatás szerint cselekedj, és az elképzeléseid gyümölcsözők lesznek.
A  képzeleted végtelen, és elvezethet a bőséggel kapcsolatos vágyaidhoz. Néha arra gondolhatsz, hogy ennek nincs valós alapja.

A bőség angyalai azonban szeretnék, ha tudnád, hogy a csodálatos eredmények az emberi képzeletnek köszönhetők, és a tudatod egy Isten végtelen tudatával.
Az ötleteid isteni sugallatok. Lehet, hogy egy találmányról álmodsz, amely segíthet másoknak, netán egy terméket vagy szolgáltatást szeretnél elérhetővé tenni. Az ötleteidet megvalósíthatod, ha egyszerre egy lépésre fókuszálsz. Mi az az egy dolog, amit ma megtehetnél az ötleteddel kapcsolatban?
Minden csodálatos találmány, termék vagy szolgáltatás egy ötlettel kezdődött, amely valakiben megfogant, s aztán az illetőnek volt bátorsága tenni is valamit az ötlet valóra válásáért.

Az angyalok téged is arra ösztönöznek, hogy légy bátor. Minden lépéseddel egyre magabiztosabb leszel, és egyre világosabban látsz majd.