2020-09-30

Szerelem Angyalainak üzenete Februárra: A lapok mágikus ereje

Válassz a lapok közül egyet, kiderül mit tartogat a szerelmi életed.

A lap:

Ha több romantikára vágysz, először vizsgáld meg önmagadat (természetesen szeretettel, nem pedig kritikus szemmel). Minél jobban szereted azt, aki vagy, annál inkább érezheted mások szeretetét is. Ez azt jelenti, hogy feladatodul tűzöd ki, hogy megfelelő módon törődj magaddal, ami maga után vonhatja azt, hogy magabiztosabbá válsz. Ne aggódj: határaid megerősítésével együtt is még mindig nagyon szeretetreméltó lehetsz.
Ez talán azt jelenti, hogy egyedül töltesz egy kis időt ahelyett, hogy kapcsolatban élnél. Ebben az időszakban belemerülhetsz az önvizsgálatba, hogy megértsd a szerelmi életedre jellemző mintákat. Végül felelősséget vállalhatsz minden eddigi kapcsolatod esetén azért, hogy te vonzottad a kapcsolatot, és beleegyeztél annak létrejöttébe. A szíved gyógyítása érdekében keresd meg az áldásokat és a leckéket, amelyeket az egyes kapcsolatok hoztak számodra. Például megerősödtél, esetleg függetlenebb vagy türelmesebb lettél korábbi kapcsolataid következtében? Ha igen, akkor minden mást engedj el a múltból a leckék és a szeretet kivételével.

Ez a lap annak fontosságát hangsúlyozza, hogy előbb önmagadat szeresd – különösen, amikor a következő kapcsolatodra készülsz, vagy azt a kapcsolatot gyógyítod, amelyben éppen élsz. Amint önbecsülést szerzel, kezdesz több szeretetteljes embert vonzani az életedbe. Ez egészséges barátságokhoz és szerelmekhez vezet majd, amelyek a kölcsönös tiszteleten alapulnak.

B lap:

Azért választottad ezt a lapot, mert tudni szeretnéd, hogy egy bizonyos személy a lelki társad-e.
A válasz: igen!

Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.
A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.
Amint sejtetted, az illető, akiről érdeklődtél, az egyik lelki társad. Az első találkozásotok alkalmával átélt ismerősség-érzés a lelki társak közötti köteléket jelzi.
Ezt a lapot időnként azok az emberek kapják, akik a következő kérdést teszik fel:

“Mikor találkozom a lelki társammal?”
A kártya megerősíti, hogy ez meg fog történni. Sokszor olyan embert jelent, akit már ismersz.
Bár eleinte nem pattantak ki szerelmi szikrák a találkozások során, lesz újabb lehetőségetek arra, hogy együtt fedezzétek fel a szenvedélyt.

C lap:

A szerelem angyalai azt az útmutatást adják neked, hogy hozz létre meghittséget a pároddal tárjátok fel egymás előtt a valódi érzéseiteket, az álmaitokat és a vágyaitokat, valamin más belső tulajdonságaitokat.

Így felfedezhetitek közös vonásaitokat, és új kapcsolódási pontokat találhattok.
Ha jelenleg kapcsolatban élsz, ez a lap az őszinte párbeszéden keresztüli gyógyulás üzenete.
Ez különösen igaz akkor, ha elnyomtad az érzéseket ahelyett, hogy megbeszélted volna a partnereddel.
Ha esetleg egy tanácsadóval együtt beszélgettek, az megadja neked az erőt és a támogatást az érzéseid beismeréséhez.

Ez a lap egyértelműen azt az útmutatást adja, hogy legyenek még és őszinte beszélgetéseitek, ami szerelmi életetek javára válik majd.

X