2021-09-22

Szerelmi Horoszkóp – Februárra: Kalandos év vár Ránk

 

Február a szerelem hónapja – nézzük, mit ígérnek a csillagjegyeknek…..

Kos:

A jegyedbe érkező szerelembolygó hatására vonzó és sugárzó leszel februárban, aminek heteiben másoknak is feltűnik a ragyogásod. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod is észreveheti az egyértelmű változást, amit néhány új ruhával, cipővel, kiegészítővel még nyilvánvalóbbá tehetsz.

A régi ruháidat dobd ki, különösen tekintettel azokra, amelyek rossz emlékeket idéznek fel benned. Ezzel elérheted, hogy ne kövesd el újra a régi hibáidat, ugyanis a negatív energiák a ruhákhoz tapadhatnak.

Bika:

Februárban egy utazás, lehetőleg minél messzebbre szóló, hozhatja meg számodra a szerelmet. Mivel a Vénusz a rejtélyekkel teli tizenkettes házon halad át, ezért minél messzebbre vagy magasabbra mész, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy párt találsz.

Februárban az elzárt helyek is szerelmet hozhatnak, sőt, ha betegség miatt kórházba kerülsz, akkor még ott is ismerkedhetsz.

Amennyiben van párod, akkor az eldugott helyeken élvezhetitek a leginkább egymás társaságát.

Ikrek:

Gyakorlatiasabb szinten tapasztalhatod meg a Vénusz hatását februárban, aminek heteiben a karrieredben érezheted a szerelem bolygójának hatását. Most bátran használd ki ezt az erőt, még akkor is, ha a főnököd vonzódik hozzád, mert nem baj az, ha megpróbálsz erre alapozni, és elárulod neki a karrierterveidet.

Inkább lássanak ambiciózusnak, mint meghunyászkodónak! A köztetek lévő szeretetből akár barátság is lehet, ha nem élsz vissza vele. Használd fel okosan a Vénusztól kapott erődet, és haladj előre!

Rák:

Februárban egy rövid időre visszatérhetnek az illúzióid és álmaid. Ehhez járulhat hozzá egy közös utazás, szórakozással és művészetekkel eltöltött nappalok és esték. Ha van párod, akkor szervezz magatoknak színházlátogatást, kirándulást, esetleg menjetek moziba vagy koncertre.

Az jó dolog, ha törődsz az otthonoddal, de olykor ne annak szépítgetésével és alakításával foglalkozz, hanem menj el hazulról, láss világot, hisz a szerelem is így találhat rád, illetve ezzel erősítheted a meglévő kapcsolatodat.

Oroszlán:

Februárban nemcsak a párodat, hanem önmagadat is meglepheted a szokatlan rámenősségeddel. Ennek okozója a szerelem házadban tartózkodó Mars, aminek energiái tüzessé, szinte vadóccá tesznek, éppen ezért légy óvatos, mert ilyenkor könnyű bolondságokra vetemedni!

Habár a február a szerelem hava, mégis inkább változni, szereti és farsangozni vágynak az emberek, így te is. Ha a kapcsolatodban már nincs elég erő az ilyesmihez, akkor az nagy probléma.

Szűz:

Ha ezen a télen még nem utaztál el sehova, akkor februárban legalább egy rövidebb kirándulásra elmehetsz. A kiruccanást még akkor is megejtheted, ha most jöttél haza, ugyanis egyszerűen nem bírsz otthon maradni.

Ha van párod, akkor lehet, hogy ő nem lesz képes követni a nyugtalanságodat. Eben az esetben menj el valamelyik barátoddal vagy ismerősöddel, az otthon maradottaknak pedig küldj képeslapot!

Mérleg:

Egész télen nyugtalan voltál, ez pedig februárban sem változik. Amellett, hogy menni, mozogni, közlekedni szeretnél, még a kapcsolatok iránti igényed is mindenen túltehet, ráadásul nem éred be kevéssel.

Ha van párod, akkor légy óvatos, nehogy az állandó barátkozásoddal féltékennyé tedd! Arra is legyen gondod, hogy a sok munkád, folyamatos jövés-menés mellett legyen időd a kedvesedre, akinek mutasd ki, hogy szereted, Valentin napon pedig lepd meg valami különlegessel!

Skorpió:

Ez a február nem telhet el szerelem nélkül, ugyanis az uralkodó bolygód kedvező fényszögben áll a Vénusszal, ami támogatni fog téged az érzelmekben. Ha van párod, akkor járjatok el minél többször szórakozni!

Abban az esetben, ha párt keresel, akkor a február megsokszorozza a lehetőségeidet, ám az már a te döntésed, hogy ebből mennyit használsz ki!

Nyilas:

Februárban azt hiheted, hogy szerelmi ügyekben is képes vagy okos és megfontolt döntéseket hozni, ám rá kell jönnöd, hogy a szív és az ész csak ritkán ért egyet. A kompromisszumkötésben most valami csorbát szenvedhet, ami nem biztos, hogy baj, viszont tudd, hogy ezt nem kérheted számon senkin.

Ha van párod, és gyerekvállaláson gondolkodsz, akkor ezt a témát csak óvatosan hozd fel a társadnak!

Bak:

Februárban még az is megtörténhet, hogy azt veszed észre, hogy a főnököd másképpen néz rád, mint eddig, és a személyes vonzalmon túl, még szerelmi érzésről is lehet szó. Ebben az esetben jobban jársz, ha nem engedsz a csábításnak, és távolságot tartasz. Ellenkező esetben akkor derülne ki, hogy kinek hol a helye, amikor már túl vagy a kalandon.

Vízöntő:

Szép időszaknak ígérkezik a február az érzelmek terén. Az otthonodban szerelem, szeretet és kedvesség vesz körül, főleg akkor, ha ebben az időszakban ünnepled a születésnapodat. Ha van párod, akkor a jó érzéseket cserepes virágokkal, illatgyertyákkal és füstölőkkel is megteremtheted. Ha szeretnél a párod kedvére tenni, akkor erre a főzés is tökéletesen alkalmas. Februárban bátran használj afrodiziákumokat!

Halak:

Problémákat hozhat a szerelmi életedbe a február. Ha van párod, akkor valami plusz probléma nehezítheti meg a kapcsolatotokat. Most muszáj lesz kompromisszumot kötnötök. A legjobb az lesz, ha úgy állsz ehhez hozzá, hogy ez a próba dönti el, hogy csak futó kaland, vagy erős alapokon nyugvó szerelem-e a tiétek. Ne hidd, hogy ez csak a párod döntésén múlik, mert lehet, hogy ő lesz a makacsabb, de attól még a te rugalmasságod is fontos lesz!