2021-10-28

Tízmilliószoros Teremtő napok 2022-ben!

A jövő év (2022) fontosabb teremtő napjai:

Március 18. péntek
Június 14. kedd
Augusztus 1. hétfő
November 15. kedd

A 10 milliószoros napok a tibeti buddhizmushoz kapcsolódnak, ahol minden évben négy jeles napot ünnepelnek, melyek Shakyamuni Buddha életének négy legfontosabb állomását jelképezik. Ezeket a tibeti naptár alapján számolják ki, mely a Hold ciklusain alapul és négy teliholdhoz kapcsolódik.

A tibeti nagy buddha napok, sorrendben ez az első holdhónap teliholdja, a negyedik holdhónap teliholdja, a hatodik holdhónap és a kilencedik holdhónap teliholdja. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván és ezeket a napokat mindig a tibeti holdújév napjától számítják, melynek neve Losar.

Így a tibetiek minden évben kiszámítják a jeles napokat.

Az első nap Buddha csodatévő cselekedeteihez kapcsolódik, mellyel hívei hitét kívánta erősíteni.
A második alkalommal Buddha megvilágosodásáról emlékeznek meg.
A harmadik napon a Négy Nemes Igazság tanítását, Buddha első szentbeszédét, a Dharma kerekének megforgatását ünneplik.
A negyedik ünnepen Buddha a mennyekbe emelkedik, majd visszatér híveihez.
A tibetiek hite szerint ezeken a napokon a teremtés és a gondolatok 10 milliószoros erővel hatnak. Ezért ezeken a 10 milliószoros napokon minden gondolat, érzelem, szándék, akarat és minden cselekvés tízmilliószor erősebb, függetlenül attól, hogy jó, rossz, pozitív vagy negatív

Ezért fontos, hogy e napokon is (!!) gondolataink tiszták és pozitívok maradjanak… Sokszor gondoljunk azokra a dolgokra, melyeket szeretnénk megvalósítani életünkben. A lelki gyakorlat, meditáció, ima sokat segít. Kiemelkedő fontosságú jóga, és léböjt – gyümölcs – és zöldséglevek fogyasztása – szerepe ezen a napon is.

Negatív gondolataidat pedig engedd el!

Ügyelj tudatosan arra, hogy ha valami kellemetlen gondolat merül fel elmédben, engedd át az Univerzumnak, hogy megtisztíthasson téged és kérj valami jót, pozitívet helyette.

De ne csak magadra gondolj!

Most is tehetsz valamit a Földért és az Emberiségért. Gondolj rá szeretettel, képzeld el a Földet és a rajta élő Embereket békésnek, egészségesnek, vond körbe a boldogság és szeretet energiájával.

A 10 milliószoros teremtő napok energetikailag sokkal erősebbek, ezért ezeken a napokon érdemes mágiázni, és gondolatokat pozitív irányba fordítani. A következőkre lehet tisztítást kérni:
párkapcsolat, munkahelyi problémák, egészség, önbecsülés, önbizalom, bőség kérdése, minden olyan élethelyzet amely blokkot okoz. Például idetartozik még: elfogadás, elengedés, változás….
Cél: útnak indíthatjuk: a pozitív változást és új utakat találhassunk…!

Megerősítés: Védd magad!

Védelmezd magad a durva vagy félelemalapú energiákkal szemben azáltal, hogy lelki szemeiddel látsz egy gyógyító fényburkot, amely körülvesz téged.

Az angyalok az energiákkal szembeni fokozott érzékenységed miatt hozták ezt segítői üzenetet. Ez az érzékenység azt jelenti, hogy véletlenül magadba szívhattad mások energiáit, amitől esetleg fáradtnak érzed magad, nem tudsz koncentrálni, vagy zaklatottá váltál. Éppen úgy, ahogyan zivatarban nem sétálnál a szabadban esernyő nélkül, fontos, hogy minden várható érzelmi zápor esetén használj energiaesernyőt. Ha negatív energiát érzel – az emberek vitatkoznak, versengnek vagy ijesztő szavakat használnak -, életbevágóan fontos, hogy védelmezd magad. Ez azt jelenti, hogy elképzeled, amint egy megóvó fénybuborék veszi körül az egész testedet.

Mihály Arkangyalt is megkérheted, hogy óvjon meg az alacsonyabb rendű energiáktól, és akár „kölcsön” is veheted a pajzsát, mint egy védőeszközt.