2021-10-17

Tündérek mágikus üzenetei keddre: Új karrier

A munkád átalakul, s valamilyen pozitív, új és sikeres irányba fordul.

A tündérek a karriereddel kapcsolatos álmaidra és imáidra válaszul küldték ezt a lapot.

Az Univerzum válaszol a kimondott és néma vágyaidra, hogy kielégítő és értelmes hivatásod legyen. Ez a lap egy emlékeztető: gondolataid maradjanak pozitívak, és továbbra is tégy az útmutatásnak megfelelő lépéseket, például tanulj tovább, ápolj szakmai kapcsolatokat azon a területen, ahol dolgozni szeretnél, frissítsd és küldd szét az önéletrajzodat vagy marketinganyagaidat, és foglalkozz kreatív tevékenységekkel.
A mindennapi tevékenységek és az ima együttesen ajtókat nyitnak előtted a pályán!

Megerősítő gondolatok: Karrierváltozás

Ez a kártya megerősíti azt az érzésedet, hogy ideje karriert változtatnod. Bármennyire meguntad a jelenlegi szakmai utadat, bizonytalanságokkal is küzdöttél a változtatással kapcsolatban. Aggódtál a döntéssel járó pénzügyi és egyéb szempontok miatt.
Ne arra koncentrálj, ami negatív értelemben történhet, hanem inkább engedd meg magadnak, hogy a pozitív lehetőségekről álmodozz! Lásd magad, amint teljesen elmélyülsz egy értelmes karrierben, csodás jövedelmet szerzel és sikerrel jársz mindenben, amit teszel!

Képzeld el magad, amint reggel a rád váró munkanappal kapcsolatos izgatottsággal ébredsz! Ezek mind nagyon valós lehetőségek, ha hajlandó vagy követni belső útmutatásodat.
Az angyalok intuitív módon, lépésről lépésre vezetnek majd, tehát kérlek, ne kapkodj, és ne tégy hirtelen lépéseket! Inkább maradj teljesen elmélyülve a jelenben, és kötelezd el magad amellett, hogy megteszel minden tőled telhetőt.

Karrierváltozásod talán fokozatos lesz. Az alagút végén lévő fény segít, hogy pozitív maradj a jelenben megélt pillanataiddal kapcsolatban.