2021-12-06

Újhold a skorpió jegyében!

Az Újhold energiája abban nyújt segítséget itt a Földön, hogy lezárjunk valamit, de ezzel együtt el is indítsunk valami mást, valami újat, tehát megújuljunk.

Érdemes mindig figyelembe venni, hogy épp melyik jegyben jár a Hold, mely testrészünket aktiválja leginkább és, hogy az adott testrész milyen üzenetet közvetít.

A Skorpió jegyhez a nemiszervek, a húgyvezeték és az alsó emésztőszervek tartoznak. Érdemes tehát magadba nézni és elgondolkozni a következő kérdéseken:

*Rendben van a házas életem?
*Ha nincs kitől várom, hogy rendbe tegye?
*Tehet ezért valaki más valamit vagy nekem kell?
*Elfogadom magamban a szexuális vágyaimat?

*Őszintén beszélek a partneremnek a szexuális vágyaimról?
*Könnyen el tudom engedni a lelki terheimet vagy tartogatom őket?
*Tényleg feloldom a lelki gondjaimat vagy csak elnyomom?
*Sokat emésztem magam?

Kérdezőasztrológia (forrása)

Megerősítő gondolatok: Maradj derűlátó

A pozitív gondolkodás és a hit szerelmet hoz számodra.

A szerelem angyalai azért küldik neked ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: komoly befolyással bírsz szerelmi életed minőségére. Ha az utóbbi időben panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál, akkor az angyalok azt az útmutatást küldik neked, hogy válts optimistább nézőpontra. Ha a romantikus reményeid többszörösen is meghiúsultak, még akkor is van rá okod, hogy megőrizd a hitet, miszerint az igaz szerelem a tiéd lehet… ha hiszel benne!
Még ma tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív módon megjelenítsd azt a szerelmi életet, amelyre vágysz. Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, kezdd azzal, hogy vizualizálod, amint szerelmi boldogságban és elégedettségben élsz. Lásd magad előtt és képzeld el, hogy egy csodálatos partnerrel vagy együtt, aki megtestesíti a számodra fontos tulajdonságokat.

Képzeld el, hogy ő is nagyra becsül és szeret téged.
Listákat írhatsz és naplót vezethetsz az érzéseidről, reményeidről, vágyaidról és szándékaidról. Emellett készíthetsz egy “álomtablót” is, egy kartonra felragasztva a szerelmi életed céljaival kapcsolatos képeket és szavakat, mondatokat. Minden nap pozitív szándékkal nézz erre az álomtablóra, és kövess minden belső útmutatást, amely arról szól, hogy az álmaiddal kapcsolatban cselekedj.

Pozitív szemléleted fizikailag és energetikailag is vonzóbbá tesz, ami határozottan segíteni fogja önbizalmadat és ezen keresztül a másokhoz fűződő kapcsolatodat is.

error: Védett tartalom!