2021-10-17

Univerzum üzenete csütörtök éjszakára: Raziel arkangyal

Nap-beavatás; porainkból főnixként feltámadni; karizma; életöröm, energia; elnyomott harag; az univerzum titkos tudása; misztérium; a teremtés férfiaspektusa, hatalom, egokivetítések; tisztulás, méregtelenítés; a szexuális energiát tudattágító folyamatokra használni; a mester-én felébresztése; siker

Ha a Razial arkangyal által képviselt energia megakad, akkor nehézségeink támadnak a teremtés anyagi oldalával. Elnyomott harag és más érzelmi mérgek akadályozzák a lelki és testi salak kiürülését szervezetünkből, és ez lelkileg és testileg is megterhelő számunkra. Ennek következménye a forrástól való elválasztottság érzése. Csökken természetes ragyogásunk, erőtlennek érezzük magunkat, mivel minden energiánkat túlveszített érzelmeink elfojtására fordítjuk.
Mivel az első csakrát nyitott állapotában blokkoljuk, ezért zavaró külső hatások érik, és itt érezhetjük leginkább energiánk megrekedését. A negatív energiaminták zavartalanul áramlanak szervezetünkbe, így lelki és testi állapotunk tovább romlik. Az isteni forrástól elválasztva a magasabb énünk információit közvetítő nyolcadik csakrától sem kaphatunk segítséget.
Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, és szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz. A testi problémák mindenekelőtt a nemi és a méregtelenítő szerveket érintik.
Ezeket a problémákat a gyökerüknél kell kezelni, és Raziel segítségével sokkal könnyebben megoldhatjuk őket. A megfelelő gyógyító szerek, a megoldást nyújtó, tisztázó, a haragot felszínre hozó helyzetek és az angyalok, arkangyalok támogatása mind-mind felbukkan életünkben. Csupán kérnünk kell.
Amint az érzelmi salak eltávozik, lehetséges a gyógyulás. A jövőben nagy változásokat tapasztalhatunk. A Nap-beavatás, mester-éned felébredése minden pillanatban lehetséges, mikor ráébredsz az “én vagyok” igazi természetére.
Minden, amire valaha vágytunk, most magától megvalósul. Lehetséges, hogy ezt bár hálásan, mégis érzelmek nélkül mint új belső igazságunk részét fogadjuk el.
A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet.

Az élet öröme és teljessége mindig is körülvett. Eddig kívül láttuk magunkat az életörömön, most mi magunk váltunk az életörömmé.